Skrivarverkstaden

Skrivarverkstaden hjälper dig att planera ditt skrivande, att uttrycka dig korrekt och att använda rätt formalia på både svenska och engelska.

Skrivarverkstadens personal: Mikael Rydalin, Sara Martinsson, Maj-Britt Westlin och Mia Mårdberg

Mikael Rydalin, Sara Martinsson, Maj-Britt Westlin och Mia Mårdberg

Om Skrivarverkstaden

Till Skrivarverkstaden kan du som är student, lärare eller personal på Högskolan i Gävle komma för att få hjälp i ditt skrivande. Vi stöttar dig i vilken del av skrivprocessen du än befinner dig i oavsett om du skriver på svenska eller engelska. Allt du behöver göra är att titta förbi under våra drop-in-tider eller boka en tid. Har du inte möjlighet att komma till oss kan vi handleda dig online. Vi finns i rum 23:312 på plan tre i biblioteket. Distansstudenter kan också kontakta oss via mejl genom skrivarverkstaden@hig.se.

Öppettider

Antingen kan du boka en tid (1 timme) eller komma förbi på drop-in‌ (ca 15 minuter). Skicka gärna in den text som du vill ha hjälp med minst en dag i förväg eller ta med den då du besöker oss.


Bokningar

Drop-in

Tisdagar:

10:00–12:00

14:00–16:00

Onsdagar:

13:00–16:00

10:00–12:00

Torsdagar:

13:00–16:00

10:00–12:00


Öppen nätutbildning i akademiskt skrivande

Lunds universitet har lanserat en MOOC (Massive Open Online Course) i akademiskt skrivande. Den är gratis och öppen för alla. Vi på Skrivarverkstaden rekommenderar den varmt.

Biblioteket