Collage med bilder

Kompetensutveckling och uppdragsutbildning

Högskolan i Gävle erbjuder kompetensutveckling och vidareutbildning till kommuner, myndighet, organisationer och företag. Vi erbjuder också enstaka föreläsningar, kortare och längre kurser.

Högskolan i Gävle vill aktivt delta i utvecklingen av regionens företag och organisationer genom att erbjuda skräddarsydda utbildningar efter beställarens behov och önskemål. Utbildningen höjer och utvecklar personalens kompetens. Det är utbildning på akademisk nivå som är förankrad i forskning.

Vi erbjuder allt från enstaka föreläsningar och seminarier till längre poänggivande kurser. Eller varför inte välja någon kurs ur Högskolans ordinarie utbildnings-utbud.

Vad behöver ni för utbildning?

Vi kan skräddarsy och anpassa utbildningen efter uppdragsgivarens önskemål vad gäller innehåll, start- och slutdatum, omfattning, studietakt, plats, examination, högskolepoäng och mer.

Det finns också färdiga uppdragsutbildningskurser som erbjuds företag och organisationer där deltagare från flera verksamheter deltar tillsammans.

Läs kurser inom ordinarie utbud

Du kan också välja att läsa kurser inom ordinarie utbud. Det finns kurser inom flera olika ämnesområden som passar den som redan finns i arbetslivet. Kurserna söks via www.antagning.selänk till annan webbplats, och ansökningsdatumen är 15 april eller 15 oktober. Ofta finns platser kvar efter sista ansökningsdatum. 

Publicerad av: Helen Karlsson
Sidansvarig: Per-Arne Wikström
Sidan uppdaterades 2014-06-17

Kontakt

Vill du ha mer information om våra uppdragsutbildningar kontakta:

Anna Jansson Åkerson
Tel: 026-64 87 90
E-post: anna.jansson@hig.se

Kompetensutveckling  vid akademierna

Det är högskolans akademier som erbjuder och genomför de olika kompetensutvecklings- och utbildningsuppdragen.

» Akademin för hälsa och arbetsliv

» Akademin för teknik och miljö    

» Akademin för utbildning och ekonomi

Om du är osäker på vilken akademi som ansvarar för det ämnesområde du är intresserad av kan du vända dig till Kontakttorget.

MASKINDIREKTIVET 1,5 HP

Kursen vänder sig till alla som på något sätt ansvarar för CE- märkning. Det kan gälla förändringar av befintlig utrustning, konstruktion och installation samt inköp av utrustning som kräver CE- märkning.

Läs mer om kursen

KORTA VÄGEN

- Uppdragsutbildning för utländska akademiker.

Korta vägens syfte är att underlätta för utländska akademiker att komma ut på arbetsmarknaden och öka möjligheterna att få arbete i enlighet med den examen/ utbildning de fått i sitt hemland.

Mer information om Korta Vägen

The Short Way

LÄRARFORTBILDNING

Vi har lång erfarenhet av att utbilda lärare och erbjuder fortbildning för dig som redan är lärare.

Lärarlyftet
Förskolelyftetlänk till annan webbplats

Produktionslyftet

– en 18 månaders förändringsresa!
Produktionslyftet erbjuder företag ett utvecklingsprogram på 18 månader, ett program som utvecklar företagens egen inneboende förmåga att förbättra sin konkurrenskraft. Vi tillämpar principer som bygger på Lean, men utgångspunkten är företagens egna styrkor och värderingar.

För mer information, kontakta:

Regionansvarig Norra Mellansverige
Lenner, Matz Högskolan i Gävle
matz.lenner@produktionslyftet.se Tel: 0708-41 84 14

www.produktionslyftet.selänk till annan webbplats


Högskolan i Gävle | 801 76 Gävle | Telefon 026 - 64 85 00 | Fax 026 - 64 86 86 | © Högskolan i Gävle 2008
Högskolan är miljöcertifierad enligt ISO 14001