Inspark

När du kommer som ny student till Högskolan i Gävle så är det mycket som är nytt. Staden, människorna, skolan och allt vad det innebär. För att du ska få de bästa förutsättningarna för att komma in i studentlivet så ordnar studentföreningarna och Gefle Studentkår tillsammans en inspark.

Insparken startar den 16 augusti och innebär en hel vecka med roliga och galna upptåg. Tillsammans med dina nya studiekamrater kommer ni lära känna varandra, skapa en gemenskap, lära känna staden och träffa studenter från andra program vid högskolan.

Deltagandet är frivilligt, men insparken ger dig chansen att ta del av studentlivet och skapa minnesvärda upplevelser. Detta vill du inte missa, ta chansen och starta din studietid på bästa möjliga sätt!


Läs mer om insparken på Gefle Studentkårs hemsida!

Studentföreningar vid Högskolan i Gävle


Cult & Co

Cult & Co är en studentförening för dig som studerar program eller fristående kurser inom humaniora eller samhällsvetenskapliga ämnen, till exempel kommunikationsprogrammet.

Samling den 16 augusti kl. 12.00 i sal 33:203

 

Gavlecon

Gavlecon är föreningen för dig som studerar till ekonom eller fastighetsmäklare.

Samling den 16 augusti kl. 10:00 i sal 41:204 (Valhall)

 

Gefleteknologerna

Gefleteknologerna (G-tech) är en studentförening för alla studenter som tillhör akademin för teknik och miljö. Det innefattar bland annat alla ingenjörsprogram, tekniska program och program med miljöinriktning.

Samling den 16 augusti kl. 12:00 i sal 41:204 (Valhall)

 

Hälso- och idrottsprofilen

Hälso- och idrottsprofilen (HiP) är en studentförening som främst värnar om de studenter som läser på det idrottsvetenskapliga, hälsopedagogiska programmet eller programmet folkhälsostrateg.

Samling den 16 augusti kl. 12:00 i sal 33:202

 

PA Gefle

Studentföreningen PA Gefle riktar sig främst till dig som läser på Personal- och Arbetslivsprogrammet.

Samling den 16 augusti kl. 14:30 i sal 33:202

 

Pedagogerna i Gävle

Pedagogerna i Gävle (PiG) är studentföreningen för dig som läser på något av högskolans lärarprogram.

Samling den 16 augusti kl. 12:00 i sal 99:132

 

VOX

VOX står för Vård och Omsorg i X-län och är en studentförening för dig som läser på sjuksköterske-, specialist sjuksköterske- och socionomprogrammet eller kandidatprogrammet i utredningskriminologi.

Samling den 16 augusti kl. 12:00 i sal 41:204 (Valhall)

  Publicerad av: Lisa Olsson