Introduktionsdag och upprop

Den 23 augusti 2017 arrangerar Högskolan i Gävle en introduktionsdag för nya studenter. Dagen riktar sig främst till programstudenter som ska läsa på campus men även distansstudenter och studenter som ska läsa fristående kurser är välkomna.

Rektor hälsar välkommen

I Högskolans hörsal 41:204, Valhall, hälsas alla nya studenter välkomna till Högskolan av rektor, Gävle kommun och Gefle studentkår. Du som är programstudent hittar tiden för när du ska vara i Valhall i ditt välkomstbrev eller i schemat för dagen (nedan). Du som läser fristående kurser är välkommen att delta på valfri sittning. Tider för välkomsthälsningarna är 08.30, 09.30, 10.45 och 12.15.

Guidad tur runt campus

Efter välkomsthälsningen har man också möjlighet att gå en guidad tur runt vårt vackra campus. Turerna startar utomhus utanför Valhall kl. 09.15, 10.15, 11.30 och 13.00. Information fås vid informationsdisken vid Valhall. 

Få svar på dina frågor

Under introduktionsdagen anordnas även en mässa i foajén till Valhall. Här finns personer från studievägledningen, Gefle Studentkår, Studenthälsan, Gavlegårdarna med flera på plats för att svara på dina frågor och funderingar. Mässan börjar kl. 08.00 och avslutas kl. 14.00. Kom gärna och mingla innan och/eller efter ditt programs välkomsthälsning!

Hjälp med datorkonto och passerkort

Högskolans it-support finns på plats på mässan för att hjälpa dig med eventuella it-frågor. Passa även gärna på att hämta ut ditt HiG-kort.

Upprop och programinformation

I ditt välkomstbrev får du information om tid och plats för ditt upprop. Uppropet är obligatoriskt om det inte står något annat i välkomstbrevet. Kontakta därför din akademi om du inte har möjlighet att närvara (kontaktuppgifter finns i ditt välkomstbrev).

I samband med uppropet får du allmän praktisk information om studier på Högskolan i Gävle samt specifik information om ditt program.

Hitta hit och hitta här

Är du internationell student?

Internationella sekretariatet anordnar en introduktion för internationella studenter 24-25 augusti.