Introduktionsschema

Som ny student hos oss erbjuds du en rad aktiviteter för att bekanta dig med Högskolan, studentstaden Gävle och dina nya studiekamrater. 

Aktiviteter för dig som är ny student

Här nedan finns vårens aktiviteter listade. Introduktionen sträcker sig över de första veckorna på terminen. Vissa delar av informationen kan du ta del av i efterhand.

Fler aktiviteter kan tillkomma.

Terminsstart

Den här veckan börjar allvaret för de allra flesta. Terminen kickar igång med föreläsningar, seminarier, tentor och allt annat som hör terminsstarten till.

Tid och plats: 15 januari på Högskolan i Gävle

Introduktionsdag för programstudenter

Du välkomnas till Högskolan i Gävle och ditt program i samarbete med Gefle Studentkår och Gävle kommun. Det finns även möjlighet att gå en campusvandring med någon av våra studentambassadörer.

Tid och plats: 15 januari i sal 41:204 (Valhall)

Insparken

Insparken är studentkåren och studentföreningarnas introduktionsvecka. En hel vecka med roliga och galna upptåg där du får en chans att lära känna dina studiekamrater och Gävle stad. En vecka du inte vill missa!

Tid och plats: Start 15 januari kl. 15.15 (plats meddelas senare)

Kårkvällar

Ta del av studentlivet och gemenskapen - besök Studentkåren. Kom ihåg att ta med fotolegitimation och ditt tillfälliga kårkort som du får i kårexpeditionen när du blir medlem i Gefle Studentkår.

Tid och plats: Meddelas senare

Gratis hockey för studenter

Mer information publiceras längre fram.

Tid och plats:
3 februari

Inspelade informationspass

Vi har samlat inspelade informationspass och föreläsningar i studieteknik på samma sida. Här lägger vi även upp inspelningar av ovanstående informationspass och föreläsningar i studieteknik så småningom.