Utbildning

Stärk er kompetens i samarbete med Högskolan

Högskolan i Gävle erbjuder uppdragsutbildning och kompetensutveckling för anställda i näringsliv eller offentlig sektor. Här finns även möjligheter till enstaka föreläsningar, kortare och längre kurser.

Collage med bilder

Högskolan i Gävle vill aktivt delta i utvecklingen av regionens företag och organisationer genom att erbjuda anpassade utbildningar efter behov och önskemål. Det är utbildning på akademisk nivå som är förankrad i forskning.

Vilken typ av utbildning behöver ni?

Vi kan anpassa utbildningen efter uppdragsgivarens önskemål gällande innehåll, start- och slutdatum, omfattning, studietakt, plats, examination, högskolepoäng och mer. Det finns även färdiga kurser inom våra uppdragsutbildningar som erbjuds företag och offentlig sektor, där deltagare från flera verksamheter läser tillsammans.

Kurser inom ordinarie utbud

Du kan också välja att läsa kurser inom ordinarie utbud. Det
finns kurser inom ämnesområden som även passar den som redan befinner sig i arbetslivet. Kurserna söks då via www.antagning.se.

Aktuellt

UPPDRAGSUTBILDNING

Föreläsningsserie inom psykoterapi och arbete med barn och vuxna

Under 2017 och 2018 erbjuder Högskolan i Gävle en exklusiv föreläsningsserie innehållande framstående föreläsare med anknytning till mänskliga möten, behandling och psykoterapi ut ett systemiskt perspektiv. Jaakko Seikulla, Anders Broberg, Jum Wilson, Justine van Lawick, Fredrik Svenaeus och Sören Hertz är föreläsare som du kan möta och lyssna till på Högskolan i Gävle.

Aktuellt
Den 28 april kommer Jaakko Seikulla och föreläser under en heldag om dialogism i arbetet med människor i psykisk kris.

UPPDRAGSUTBILDNING

Handledarutbildning 7,5 hp

Kursen Handledning i klinisk omvårdnad, 7,5 hp riktar sig till anställda inom TioHundra med akademisk yrkesexamen inom vård- och eller sociala sektorn. Kursen ges under höstterminen 2017 på Campus Roslagen Norrtälje.

LÄRARFORTBILDNING

Kurser inom Lärarlyftet

Högskolan har lång erfarenhet av att utbilda lärare och erbjuder fortbildning för dig som redan är lärare. Här kan du läsa mer om:

Produktionslyftet

Lean produktion

– en 18 månaders förändringsresa!
Produktionslyftet erbjuder företag ett utvecklingsprogram på 18 månader, ett program som utvecklar företagens egen inneboende förmåga att förbättra sin konkurrenskraft. Vi tillämpar principer som bygger på Lean, men utgångspunkten är företagens egna styrkor och värderingar.

Kontaktperson och mer om Produktionslyftet

  Publicerad av: Veronica Liljeroth

Utbildning