Gå till eugreenalliance
Sök

Ta del av introduktionen i efterhand

Som ny student hos oss erbjuds du en rad aktiviteter under de första veckorna av terminen. Introduktionsdag, föreläsningar och guidade rundturer är några av aktiviteterna. Om du missade något så finns flera delar att hitta på den här sidan.

Se en inspelning av välkomstceremonin

Under fyrtiofem fullspäckade minuter får du som ny student goda tips inför studierna. Studenterna som var på plats på introduktionsdagen och såg välkomstceremonin i Högskolans hörsal Valhall hälsades välkommen av Högskolans prorektor Lars Bengtsson och Gefle Studentkårs ordförande Nikolai Kronmann med flera. Välkomstceremonin sändes även live på Facebook och du kan nu ta del av sändningen i efterhand.

Informationspass för nya studenter

Inför och under terminens första dagar erbjöd högskolan flera introduktionsaktiviteter, bland annat två informationspass. Det övergripande temat för alla informationspass är att skapa goda förutsättningar för att lyckas som student. Missade de du dem? Ingen fara, passen spelades in och finns att se i efterhand.

Kom igång med studierna

Ett informationspass där vi samlat all praktisk information du behöver som ny student på Högskolan i Gävle. Infopasset kunde ses 11 januari kl. 12.15–12.45 i sal 33:302 och digitalt via Zoom.

Att vara ny student

Ett informationspass om lyckas och må bra som ny student. Studiehjälpen ger konkreta tips hur du kan ta dig an dina studier. Informationspasset kunde ses 17 januari kl. 12.15–12.45 i sal 33:302 och digitalt via Zoom.

Publicerad av: Satu Moberg Sidansvarig: Satu Moberg Sidan uppdaterades: 2024-01-29
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)