Systemutvecklare

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en Hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 400 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 17 000 studenter och mer än 700 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

Arbetsuppgifter:

Att arbeta som systemutvecklare på Högskolan i Gävle innebär att delta i utveckling och underhåll av stödsystem för högskolans studenter och personal. Till stor del består arbetet av att skapa smarta integrationer mellan högskolans många system men även skapande och vidareutveckling av egenutvecklade system i Java. Många projekt innebär också en hel del kundkontakter.

Kvalifikationer:

Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av javaprogrammering och systemutveckling. Erfarenhet av Spring, Hibernate, JPA, Maven, Tomcat, REST, Linux, versionshateringssystem (Subversion, GIT).
Det är meriterande om du har erfarenhet av: Camel, Grovy, Gradle, Portlets, Jboss, Ajax, AngularJS, HTML5, SOAP, XSLT, Docker m.m.

God problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänkande och engagemang är dina främsta egenskaper. Du är driven och har viljan att leverera det som förväntas av dig. Du ska ha en professionell inställning och tycka om att arbeta i team. Du har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Det är ett stort plus om du också kan kommunicera med personer med varierande IT-kompetens.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning kan förekomma)
Omfattning: Heltid
Tillträde så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan senast den 8 december 2017, märkt med ref nr HIG-STÖD 2017/697

Skicka din ansökan via e-post till registrator@hig.se eller till Registrator, Högskolan i Gävle, Kungsbäcksvägen 47, 801 76 GÄVLE.

Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2017/697

Upplysningar lämnas av:

Björn Karlsson
Chef för avdelningen Infrastruktur
Telefon: 026- 64 89 66
E-post: bko@hig.se

Patrik Carlsson
Driftledare
Telefon: 026-648825
E-post: patrik.carlsson@hig.se

Facklig(a) företrädare
Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Magnus Angermund Sidansvarig: Maria Sörby Sidan uppdaterades: 2016-12-06
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)