Lediga jobb

Universitetsadjunkt i engelska

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en Hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 16 000 studenter och mer än 750 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

För mer information: http://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av planering och undervisning inom ämnet engelska med inriktning mot språkfärdighet, skriftlig kommunikation och språkvetenskap. Undervisningen är både nät- och campusbaserad. Dessutom ingår administration av kurser, kursutveckling och medverkan i ämnets utvecklingsarbete.

Kvalifikationer:

Ett krav för anställning är att du har magisterexamen, lärarexamen samt tidigare undervisningserfarenhet inom det ämnesdidaktiska området.

Vid urvalet bedöms även sökandens bredd inom ämnesgruppens olika undervisningsområden: akademiskt skrivande på engelska, språkfärdighet och språkvetenskap.

God samarbetsförmåga och förmåga till ett flexibelt arbetssätt, liksom erfarenhet från undervisning på högskolenivå, är ett krav.

Särskilt meriterande är den sökandes kompetens inom engelsk lingvistik, nätbaserad undervisning samt erfarenhet av lärplattformen Blackboard.

Den sökande förväntas tillbringa merparten av sin arbetstid på plats vid Högskolan i Gävle.

Övrigt:

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-10-15. Anställningen är ett vikariat.
Tidsbegränsat till: 2020-01-31
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-09-12

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2019/534

Upplysningar lämnas av:

David Carlsson
Avdelningschef
Mobiltelefon: 070-265 27 50
E-post: david.carlsson@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Gustav Jappevik Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)