Lediga jobb

Projektmedarbetare Energisystem

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en Hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 16 000 studenter och mer än 750 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

För mer information: http://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker en person som kommer jobba som koordinator av ett Intereg Europe projekt som startar den 1 augusti 2019. Utöver detta ska person vara våra forskare behjälplig inom en rad olika forskningsansökningar inom bl.a. ämnet Energisystem. Framförallt så är det ansökningar inom en rad olika utlysningar med EU som finansiär.

Kvalifikationer:

För anställning krävs kandidatexamen inom energi eller miljö eller annan inriktning som arbetsgivaren finner motsvarande. Som person förväntas du vara självgående och kunna leda hela ansökningsförfarandet, d.v.s. hitta lämpliga EU program, hitta partners och kunna skriva ansökan i samarbete med berörd forskare. Bedömningen görs i första hand med avseende på dokumenterad erfarenhet från tidigare EU ansökningar. Kravet är minst tre års erfarenhet av att producera EU ansökningar samt goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Övrigt:

Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-29

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2019/338

Upplysningar lämnas av:

Ulf Larsson
Avdelningschef
Telefon: 026-64 87 91
E-post: ulf@hig.se

Facklig(a) företrädare
Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Gustav Jappevik Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)