Introduktionsaktiviteter

Som ny student hos oss erbjuds du en rad aktiviteter för att bekanta dig med Högskolan, studentstaden Gävle och dina nya studiekamrater. 

Aktiviteter för dig som är ny student

Här nedan finns vårens aktiviteter listade. Introduktionen sträcker sig över de första veckorna på terminen.

Terminsstart

Den här veckan börjar allvaret för de allra flesta. Terminen kickar igång med föreläsningar, seminarier, tentor och allt annat som hör terminsstarten till.

Tid och plats: 15 januari på Högskolan i Gävle

Introduktionsdag för programstudenter

Du välkomnas till Högskolan i Gävle och ditt program i samarbete med Gefle Studentkår och Gävle kommun. Det finns även möjlighet att gå en campusvandring med någon av våra studentambassadörer.

Tid och plats: 15 januari i sal 41:204 (Valhall)

Insparken

Insparken är studentkåren och studentföreningarnas introduktionsvecka. En hel vecka med roliga och galna upptåg där du får en chans att lära känna dina studiekamrater och Gävle stad. En vecka du inte vill missa!

Tid och plats: Start 15 januari kl. 15.15

Inspelade informationspass

Vi har samlat inspelade informationspass och föreläsningar i studieteknik från höstterminsstarten 2016 och 2017.

Kårkvällar

Ta del av studentlivet och gemenskapen - besök Studentkåren. Kom ihåg att ta med fotolegitimation och ditt tillfälliga kårkort som du får i kårexpeditionen när du blir medlem i Gefle Studentkår.

Tid och plats: 17 och 19 januari, kl. 22.00-02.00, Kårhuset

Gratis hockey för studenter

Lördagen den 3 februari är Högskolan i Gävle matchvärd då Brynäs IF möter Växjö Lakers på Gavlerinken Arena. Högskolan bjuder dig som student på gratis inträde. Hämta din biljett mellan kl 14.15-15.05 vid entrén till Gavlerinken. Ta med ditt HiG-kort.

Tid och plats:
3 februari, matchstart kl. 15.15 på Gavlerinken

Studentrelaxen

Gävle kommun erbjuder alla studenter på Högskolan i Gävle att bada och relaxa kostnadsfritt på Fjärran Höjder-badet. Inomhusrelax med doftbastu, vedeldad utebastu och bad i samtliga pooler. Ta med dig ditt HiG-kort.

Tid och plats:
11 februari, kl. 10.00-17.00 på Fjärran Höjder