Sök

Introduktionsaktiviteter

Som ny student hos oss erbjuds du aktiviteter för att bekanta dig med Högskolan, dina nya studiekamrater och för att få en så bra start som möjligt med dina studier.

Aktiviteter för dig som är ny student

Här nedan finns alla aktiviteter listade i kronologisk ordning. Introduktionen sträcker sig över de första veckorna på terminen.

Terminsstart

Terminsstart

Den här veckan börjar allvaret för de allra flesta. Terminen kickar igång med föreläsningar, seminarier och allt annat som hör terminsstarten till.

Tid och plats: 28 augusti på Högskolan i Gävle

Introduktionsdag för nya studenter

Introduktionsdag för nya studenter

Vi rullar ut röda mattan och välkomnar dig till campus. Vi utökar servicen och vi erbjuder olika aktiviteter runtom på campus. I vår hörsal Valhall hälsas du välkommen av bland annat Högskolans rektor och Gefle Studentkår. Många program har sin introduktion den här dagen. Du kan gå en guidad tur runt campus och passa på att få svar på alla dina frågor. Vissa delar av dagen går att ta del av digitalt. En dag du inte vill missa!

Tid och plats: 25 augusti kl. 09.30 och framåt på Högskolans campus

Programintroduktion och upprop

Programintroduktion och upprop

De flesta av Högskolans program har programintroduktion och upprop kl. 13.00 på introduktionsdagen den 25 augusti. Datum och tid för just din programintroduktion hittar du via länken nedan.

Programintroduktion och upprop

Insparken

Insparken

Insparken är studentkåren och studentföreningarnas introduktionsvecka. En hel vecka med roliga och galna upptåg där du får en chans att lära känna dina studiekamrater och Gävle stad. Du får information om insparken direkt från din studentförening.

Tid och plats: Start 16 augusti

Information om insparken och högskolans studentföreningar

Publicerad av: Satu Moberg Sidansvarig: Satu Moberg Sidan uppdaterades: 2023-04-13
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)