Co-op-dagen 21 november!

Nu är det dags för vår tredje fokusdag på våra fantastiska Co-op-utbildningar! Den äger rum här på Högskolan och ger en bra bild av utbildningsformen.

Flera av våra ingenjörsprogram går att läsa som en Co-op-utbildning. Det innebär att studenterna varvar teori med betalda arbetsperioder på ett företag och studieformen ger mervärde till både studenter, näringsliv och Högskolan.

Är du intresserad av upplägget har du nu möjlighet att komma till Högskolan för att ta reda på mer under Co-op-dagen. Detta är ett bra tillfälle för dig som vill veta mer!

Co-op-dagen 21 november

  • En informationsdag om Co-op som studieform
  • Våra sistaårsstudenter presenterar sina arbetsperioder de gjort på företagen
  • Näringslivet erbjuds att träffa blivande Co-op-studenter
  • Företagen får möjlighet till korta företagspresentationer för att marknadsföra sig och kommande erbjudanden om Co-op-platser
  • Gymnasieelever och basårsstudenter bjuds in för inspiration
  • Gemensam lunch med grupper efter utbildning/bransch för vidare samtal

Elektro är nytt Co-op-program inför 2018/2019!

Vi är glada över nyheten att Elektroingenjör 180 hp nu blir en Co-op-utbildning. Utbildningen har funnits länge på Högskolan men nu öppnar vi för möjligheten att studenter och företag möts redan under studietiden.

Vi behöver din anmälan!

Vill du delta vid Co-op-dagen behöver vi din anmälan senast 12 november. Du hittar program och länkar till anmälningsformulär här: Co-op-dagen 2018.

Välkommen!

 

Publicerad av: Anna Näsman Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2018-10-31
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)