Gå till eugreenalliance
Sök

Inomhusorientering på Högskolan i Gävle lördagen den 25 januari

Gävle Indoor är en tävling i inomhusorientering där alla kan delta!

Spring, lunka eller gå och testa din förmåga att lösa kluriga problem under tidspress! Testa dina tredimensionella kunskaper, din reaktionsförmåga och din styrka i lår och vader. Svårighetsgrader finns för alla, från nybörjare till elit.

Det är Gävle Orienteringsklubb (GOK) som arrangerar tävlingen med aktiva från hela landet. Årets tävling(ar) sker på Högskolan i Gävle. På förmiddagen tävlar vi individuellt. Det individuella resultatet ger dig en placering i eftermiddagens jaktstart. Då skall de slutliga klassvinnarna utses. Spännande! Man kan självklart nöja sig med att springa det individuella loppet men vi ser gärna att du springer båda!

På förmiddagen mellan kl 9-11 sker tävlingen i rävhallen, hus 11 och hus 99. På eftermiddagen är det fårhallen, hus 31 och hus 51. Det är endast korridorer, trapphus och klassrum som används.

Föreläsare från Högskolan
Under dagen sker en föreläsning av Jonas Ågren och Fredrik Zetterqvist, från Högskolan i Gävle, med rubriken ”Koordinatens betydelse för innovation och samhällsnytta”. Föreläsningen är mellan det individuella loppet och jaktstarten kl 12 i Valhall. Högskolan medverkar även med en monter där studenter berättar om våra utbildningar.

Så här anmäler du dig
Högskolans personal och studenter är förstås välkomna att anmäla sig även om du inte är medlem i en klubb. Anmälan gör du via länken nedan (registrering av konto krävs för att du ska kunna genomföra din anmälan) och betalning sker på plats under lördagen.

Varning för löpare!
Högskolan är öppen som vanligt för studenter och personal men se upp för orienterarna när du rör dig i lokalerna. I de övre våningsplanen sker inte några tävlingar för de studenter som vill sitta och plugga.

Information om tävlingen och anmälan hittar du här:
https://eventor.orientering.se/Events/Show/27972

Varmt välkommen till en härlig upplevelse i Gävle!

Kontakt:
Högskolan i Gävle
Magnus Lemoine
men@hig.se, 073-070 89 02

Gävle orienteringsklubb
Alfred Liljeström
073-087 11 88

Datum: 2020-01-25
Tid: 09.00-16.00
Plats: Högskolans lokaler

Lägg till i din kalender
Publicerad av: Maria Modée Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2020-01-17
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)