Gå till eugreenalliance
Sök

Utsikter - webbinarieserie om livslångt lärande del 3

Välkommen till det tredje webbinariet om det livslånga lärandet i Högskolans webbinarieserie. Temat är livslångt lärande ur ett psykologiskt perspektiv.

Utsikter är en webbinarieserie via Zoom med gästföreläsare på temat livslångt lärande. Serien är en del av den omvärldsspaning som Högskolan genomför inom projektet Strategi för livslångt lärande som pågår under våren 2021.

Datum: Torsdag 29 april
Tid: Kl. 12.15-13.00
Plats: https://hig-se.zoom.us/j/64013682217

Alla intresserade är välkomna att delta. Ingen anmälan krävs.

Del 3: Livslångt lärande ur ett psykologiskt perspektiv

Föreläsare Caroline Björck

Caroline Björck kommer att prata om livslångt lärande ur ett psykologiskt perspektiv- hur kan lärandet fortsätta livet ut? Vilka faser går vi igenom? Hon kommer även att beröra kopplingar till socialpsykologiska teorier, personlighetsteorier och kognitiva teorier.

Caroline Björck är legitimerad psykolog och har disputerat inom ämnet allmän psykiatri. Hon har arbetat som chef inom FoU och inom hälso- och sjukvården i olika roller. Hennes egen forskning har bland annat handlat om personlighetspsykologi och psykologisk behandling kopplat till och olika psykiatriska patientgrupper. Hon har bedrivit forskning inom olika åldersgrupper från små och späda barn till vuxna patienter och har pågående projekt inom området äldre. Hon har undervisat olika yrkesgrupper och varit chef för olika professioner. I sin nuvarande roll som avdelningschef för centrum för forskning och utveckling i Region Gävleborg får hon möjlighet att väva ihop sin erfarenhet i arbetet med att skapa ett gott forskningsklimat och positiv syn på kunskapsutveckling genom forskning i regionen.

Utsikter - webbinarieserie om livslångt lärande våren 2021

Seminarieserien omfattar åtta lunchseminarier som kommer att genomföras under våren 2021. Alla seminarier är digitala och genomförs på Zoom. Samma länk används till samtliga seminarier. Ingen föranmälan behövs för delta.

Kontakt

Projektledare

Svante Brunåker
e-post: svante.brunaker@hig.se

Lägg till i din kalender
Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2021-04-16
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)