Gå till eugreenalliance
Sök

Utsikter - webbinarieserie om livslångt lärande del 6

Välkommen till det sjätte webbinariet om det livslånga lärandet i Högskolans webbinarieserie. Gästföreläsare är Anders Johansson, senior rådgivare till vicerektor för utbildning och särskild utredare med ansvar för utveckling av området livslångt lärande på Kungliga tekniska högskolan.

Utsikter är en webbinarieserie via Zoom med gästföreläsare på temat livslångt lärande. Serien är en del av den omvärldsspaning som Högskolan genomför inom projektet Strategi för livslångt lärande som pågår under våren 2021.

Datum: Tisdag 25 maj
Tid: 12.15-13.00
Plats: https://hig-se.zoom.us/j/64013682217

Alla intresserade är välkomna att delta. Ingen anmälan krävs.

Del 6: Anders Johansson, KTH

Föreläsare Anders Johansson

KTH initierade under hösten 2019 ett arbete om livslångt lärande vid lärosätet. Pandemin har inneburit dels ett något skiftat fokus men också tydliggjort behovet av förändring. I KTHs verksamhetsplan för 2021 ges de fem skolorna i uppdrag att utöka alla aktiviteter kopplat till livslångt lärande till att omfatta 20% av utbildningsverksamhetens volym till och med 2023. I dag är det ungefär 1%. Hur ser KTHs strategi ut för att möjliggöra detta och varför?

Utsikter - webbinarieserie om livslångt lärande våren 2021

Seminarieserien omfattar åtta lunchseminarier som kommer att genomföras under våren 2021. Alla seminarier är digitala och genomförs på Zoom. Samma länk används till samtliga seminarier. Ingen föranmälan behövs för delta.

Kontakt

Projektledare

Svante Brunåker
e-post: svante.brunaker@hig.se

Lägg till i din kalender
Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2021-04-16
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)