Gå till eugreenalliance
Sök

Utsikter - webbinarieserie om livslångt lärande del 7

Välkommen till det sjunde webbinariet om det livslånga lärandet i Högskolans webbinarieserie. Temat är: En infrastruktur för livslångt lärande

Utsikter är en webbinarieserie via Zoom med gästföreläsare på temat livslångt lärande. Serien är en del av den omvärldsspaning som Högskolan genomför inom projektet Strategi för livslångt lärande som pågår under våren 2021.

Datum: Onsdag 2 juni
Tid: 12.15-13.00
Plats: https://hig-se.zoom.us/j/64013682217

Alla intresserade är välkomna att delta. Ingen anmälan krävs.

Del 7: En infrastruktur för livslångt lärande

Föreläsare Cecilia Bjursell

Föredraget inleds med en historisk bakgrund till begreppet livslångt lärande utifrån tre perspektiv, för att sedan övergå till att presentera ett förslag till infrastruktur för livslångt lärande och de komponenter som ingår. Modellen har ett hållbarhetsperspektiv och är tänkt att utgöra ett underlag för analyser och diskussioner om framtida satsningar. Cecilia Bjursell är professor i pedagogik vid Högskolan för lärande och kommunikation, Jönköping och ansvarar för forskningsmiljön Livslångt lärande, där cirka tjugo forskare ingår.

Utsikter - webbinarieserie om livslångt lärande våren 2021

Seminarieserien omfattar åtta lunchseminarier som kommer att genomföras under våren 2021. Alla seminarier är digitala och genomförs på Zoom. Samma länk används till samtliga seminarier. Ingen föranmälan behövs för delta.

Kontakt

Projektledare

Svante Brunåker
e-post: svante.brunaker@hig.se

Lägg till i din kalender
Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2021-04-16
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)