Gå till eugreenalliance
Sök

Utsikter - webbinarieserie om livslångt lärande del 8

Välkommen till det åttonde webbinariet om det livslånga lärandet i Högskolans webbinarieserie. Temat är: En högskola för alla – lätt att skriva men svårare att genomföra

Utsikter är en webbinarieserie via Zoom med gästföreläsare på temat livslångt lärande. Serien är en del av den omvärldsspaning som Högskolan genomför inom projektet Strategi för livslångt lärande som pågår under våren 2021.

Datum: Tisdag 8 juni
Tid: 12.15-13.00
Plats: https://hig-se.zoom.us/j/64013682217

Alla intresserade är välkomna att delta. Ingen anmälan krävs.

Del 8: En högskola för alla – lätt att skriva men svårare att genomföra

Föreläsare Alastair Creelman

Det skrivs många vackra ord om det livslånga lärandet och en ny sorts högskola, men för att verkligen satsa på detta starkt växande område krävs flera svåra kulturförändringar och ställningstaganden för högre utbildning. Hur kan en sådan högskola se ut, vilka förebilder finns och hur går vi vidare? Alastair Creelman är styrgruppsmedlem i Nätverket för IT inom Högre Utbildning (ITHU). Han har haft olika internationella uppdrag och deltagit i flera europeiska och nordiska projekt, bl.a. 2014-2018

Innan webbinariet med Alastair Creelman

Innan seminariet får du som deltagare gärna ta del av den film Alastair skapat samt gärna även skriva ner frågor eller reflektioner i anslutning till denna.

Du hittar filmen och har möjlighet att ställa frågor här

Utsikter - webbinarieserie om livslångt lärande våren 2021

Seminarieserien omfattar åtta lunchseminarier som kommer att genomföras under våren 2021. Alla seminarier är digitala och genomförs på Zoom. Samma länk används till samtliga seminarier. Ingen föranmälan behövs för delta.

Kontakt

Projektledare

Svante Brunåker
e-post: svante.brunaker@hig.se

Lägg till i din kalender
Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2021-06-02
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)