Gå till eugreenalliance
Sök

ASK arenaträff om samskapande

Arenan för social kunskapsutveckling bjuder in till en arenaträff med tema: samskapande om viktiga och riktiga utmaningar.

Högskolan i Gävle strävar efter att lösa samhällsutmaningar, att bidra med kunskap och kreativa lösningar om hur vi inom området social hållbarhet ska bemöta samhällsproblemen med till exempel ökad psykisk ohälsa, en åldrande befolkning, segregation, våld och minskad jämlikhet och hållbara verksamheter och arbetsmiljöer inom det sociala arbetet.

ASK- Arenan för social kunskapsutveckling är en mötesplats där praktik och forskning möts. Här sker kunskapsspridning och erfarenhetsutbyten och aktiviteter som främjar gemensamt forsknings- och utvecklingsarbete mellan forskare och verksamheter.

För att skapa verkstad bör forskare och praktiker tillsammans hitta gemensamma områden och utmaningar att samverka inom. Just det ska vi ägna denna ASK arenaträff
till.

Vi bjuder in personer med lednings, utvecklings eller kvalitetsansvar från verksamheter med socialt fokus för att i gemensam workshop med forskare samtala om och undersöka intressanta frågor från er verksamhet och tala om samverkansmöjligheter kring dem.

Vi vill uppmuntra till att som förberedelse identifiera aktuella frågor och utmaningar i din
verksamhet som du tar med till träffen.

Datum: 23 november
Tid: 9.00-12.00
Plats: Digitalt via Zoom

Anmälan

Anmälan sker i formuläret nedan. Länken till Zoom skickas ut efter anmälan. Sista anmälningsdag är den 18 november

Logga för ASK

ASK, arenan för socialkunskapsutveckling är ett samarbete mellan Högskolan i Gävle, Region Gävleborg och kommunerna i Gävleborgs län. ASK är en mötesplats där forskning och praktik möts i syfte att främja kompetensöverföring och samverkan.

Kontakt

Projektledare ASK
Bo Söderqvist
e-post: bo.soderqvist@hig.se
tel: 026-64 82 31

Lägg till i din kalender
Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2023-05-16
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)