Gå till eugreenalliance
Sök

Lunchträff i Sandviken
- möjligheter med flexibelt arbete

Flexibilitet är allt mer avgörande för att locka kompetens därför erbjuder vi små- och medelstora företag att delta i ett forskningsprojekt om möjliga lösningar för ett mer flexibelt arbete. Välkommen på en uppstartsträff på Sandbacka Park i Sandviken. Vi bjuder på lunch! 

Flexibelt arbete kan vara något för alla arbetsplatser. Hur kan en lösning för just din arbetsplats se ut? Kom och lyssna på den senaste forskningen om distansarbete och andra flexibla arbetssätt som kan öka arbetsgivares attraktivitet. Högskolan i Gävle och Sandbacka Science Park berättar mer om vad projektet kan erbjuda just ditt företag.

Datum: Fredag den 31 mars
Tid: 11.00-13.00
Plats: Sandbacka Park, Sandviken eller digitalt via Teams

Vad innebär flexibelt arbete? Vilka möjligheter till flexibla lösningar finns det för de som inte kan jobba på distans? Hur påverkar flexibla arbetsformer arbetsmiljö och hälsa?

Under träffen får du mer information om vilka frågeställningar ditt företag kan undersöka i projektet. Väljer du att delta i projektet får du stöd från forskare vid Högskolan i Gävle att utveckla lösningar utifrån just din arbetsplats behov. Samtidigt bidrar ni till ny kunskap om flexibla arbetsformer som bidrar till utveckling och innovation i Gävleborg.

Projektet ”Flexibel omställning för hållbar innovation” pågår mellan 2023 - 2025 och sker i samverkan mellan Högskolan i Gävle, Propell, Sandbacka Science Park och Region Gävleborg. Informationsträffar för dig som vill veta mer genomförs i både Hälsingland och Gästrikland.

Det händer på informationsträffen

  • Varför behövs ett projekt om flexibelt arbete och innovation?
    Sandbacka Science Park & Högskolan i Gävle
  • Flexibelt arbete, något för alla?
    David Hallman, docent arbetshälsovetenskap, Högskolan i Gävle,
  • Vad innebär det att delta i projektet?
    Marina Heiden, projektledare och professor arbetshälsovetenskap, Högskolan i Gävle

Anmälan

Du anmäler dig i formuläret nedan.Du anger där om du vill delta på plats eller digitalt. För er som deltar digitalt skickar vi ut en länk efter sista anmälningdag. Sista anmälningsdag är tisdag den 28 mars.

Samarbetspartners

Logga Region Gävleborg
Logga Propell
Logga Sandbacka Science Park
Kontakt

Koordinator Högskolan i Gävle

Camilla Zetterberg
E-post: camilla.zetterberg@hig.se

Innovationscoach Sandbacka Science Park

Peter Andersson
E-post: peter.andersson@sandviken.se


Lägg till i din kalender
Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2023-03-16
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)