Gå till eugreenalliance
Sök

Forskarlunch med Johan Colding

Resiliens är ett begrepp som allt oftare används i forskningen kring hållbara städer och samhällen. Men, vad betyder det? Välkommen på forskarlunch på Dospace med Johan Colding, professor i miljövetenskap.

Datum: Tisdag den 9:e maj
Tid: 12.00-13.00
Plats: Dospace/Gävle Innovation Hub. Drottninggatan 18

Resiliens och hållbar stadsutveckling

Johan Colding

Resiliens är ett begrepp som allt oftare används i forskningen kring hållbara städer och samhällen. Men vad betyder det och vad bygger resiliens enligt forskningen?

 

Johan Colding, professor i miljövetenskap vid Högskolan i Gävle (HiG) samt Beijerinstitutet för Ekologisk Ekonomi (KVA), berättar om sin forskning kring konceptet med kopplingar till hållbar stadsutveckling.

Under våren arrangerar Högskolan lunchföreläsningar på DoSpace. Föreläsningarna är ca 45 minuter långa, inklusive tid för frågor. Vi bjuder på en lunchbaguette och smoothie. Det här är den fjärde föreläsningen i serien. Totalt blir det fem lunchföreläsningar under våren.

Anmälan

Att delta på seminariet är kostnadsfritt. Vi bjuder på en enklare lunch och för att kunna beräkna antalet så behöver vi din anmälan senast fredag den 5 maj kl 12.00. Du anmäler dig i formuläret nedan.

Det är fullt möjligt att anmäla sig efter det, och att komma på föreläsningen, men vi kan inte garantera att det finns lunch.

Kontakt

Frågor och ytterligare information

Eva Wännström
E-post: eva.wannstrom@hig.se
Tel: 072-2517316

Lägg till i din kalender
Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2023-05-22
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)