Gå till eugreenalliance
Sök

Forskarlunch med Stephan Barthel

Välkommen på forskarlunch där professor Stephan Barthel föreläser kring temat: Svenskarnas inställning till klimat- och energiomställningen. Vi bjuder på enklare lunch.

Under hösten så fortsätter Högskolan att arrangera lunchföreläsningar på DoSpace. Föreläsningarna är ca 45 minuter långa, inklusive tid för frågor. Vi bjuder på en lunchbaguette och smoothie. Först ut i höst är Stephan Barthel, professor i miljövetenskap.

Datum: 12 september
Tid: 12.00-13.00
Plats: Dospace/Gävle innovation hub. Drottninggatan 18

Svenskarnas inställning till klimat- och energiomställningen

Stephan Barthel, professor i miljövetenskap.

Stephan Barthel

Stephan Barthel är professor i miljövetenskap och vetenskaplig ledare för det strategiska forskningsområdet Hållbar stadsutveckling vid Högskolan i Gävle.

Stephan Barthel forskar bland annat om hur utveckling av städernas naturmiljöer kan erbjuda nya sammanhang och beteenden för människor och hur det kopplar till en globalt hållbar utveckling. Han vill förstå och vara med och driva en hållbar stadsutveckling för lokala ekosystem, människors välbefinnande och för städernas förnyelseförmåga.

Anmälan

Att delta på seminariet är kostnadsfritt. Vi bjuder på en enklare lunch och för att kunna beräkna antalet så behöver vi din anmälan senast fredag den 8 september kl.15.

Det är fullt möjligt att anmäla sig efter det, och att komma på föreläsningen, men vi kan inte garantera att det finns lunch.

Kontakt

Frågor och ytterligare information

Eva Wännström
E-post: eva.wannstrom@hig.se
Tel: 072-2517316

Lägg till i din kalender
Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2023-08-29
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)