Gå till eugreenalliance
Sök

Forskarlunch med Patrik Thollander

Välkommen på årets första forskarlunch där Patrik Thollander, professor i energisystem föreläser kring temat: energieffektivisering av Gävleborgs små och medelstora företag. Vi bjuder på enklare lunch.

Under våren så fortsätter Högskolan att arrangera lunchföreläsningar på DoSpace. Föreläsningarna är ca 45 minuter långa, inklusive tid för frågor. Vi bjuder på en lunchbaguette och smoothie.

Datum: Onsdag den 17 januari
Tid: 12.00-13.00
Plats: Dospace/Gävle Innovation hub, Drottninggatan 18

Energieffektivisering av Gävleborgs små och medelstora företag

Patrik Thollander

Patrik Thollander

Energieffektivisering i industrin visar COP28 är av yttersta vikt för att länder ska nå sina klimatmål. Vad säger forskningen om möjligheterna för industrin att arbeta med energieffektivisering, vad säger det senaste inom forskningen. En av högskolan i Gävles professorer, Patrik Thollander, kommer att prata om detta och vad högskolan gjort senaste tio åren för att stötta Gävleborgs företag i deras omställningsarbete.

Patrik Thollander är professor i energisystem, och har bland annat arbetat med tillämpat energieffektiviseringsarbete mot Gävleborgs företag. Han är en erfaren energiteknikkonsult och rådgivare åt internationella organ som t ex IEA och EU-kommissionen.

Anmälan

Att delta på forskarlunchen är kostnadsfritt, men vi behöver din anmälan. Anmäl dig i formuläret nedan. Vi bjuder på en enklare lunch.

Kontakt

Frågor och ytterligare information

Eva Karlberg
E-post: eva.karlberg@hig.se
Tel: 072-2517316

Lägg till i din kalender
Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2024-01-09
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)