Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till vårens samverkansträff för PA-programmet

Välkommen till vårens samverkansträff för PA-programmet där vi tittar på hur den digitala omställningen påverkar vårt arbetsliv och våra arbetsplatser.

Hur påverkar den digitala omställningen arbetslivet och arbetsplatser? Hur påverkas arbetet med HR-frågor och hur påverkas HR-rollen av omställningen i samhället och i organisationer? Vad ställer det för krav på kompetens för yrkesverksamma inom HR? Det är frågor vi jobbar med vid vårens samverkansträff för PA-programmets kontaktorganisationer.

Datum: Tisdag 16 april
Tid: 10.00-12.00 (fika finns från 9:30)
Plats: Högskolan i Gävle, sal 31:322 alternativt via länk

Vi kommer att få inspiration och omvärldsbevakning kring hur trender i arbetslivet ser och hur den digitala transformationen kan komma att påverka vardagen på våra arbetsplatser och hur betydelsen av människan som resurs i framtida produktion ser.

Jennie Jackson, forskare i arbetshälsovetenskap vid HiG kommer att hålla en presentation inom temat med inspiration från utvecklingen av Industri 5.0.

Det blir också tid för reflektioner och erfarenhetsutbyten mellan deltagarna. Dessutom kommer senaste nytt om vad som händer inom PA-programmet presenteras och möjlighet att möta lärare i utbildningen.

Anmälan

Anmäl dig i formuläret nedan senast den 12 april.

Kontakt

Utbildningsledare

Linda Langeborg
e-post: linda.langeborg@hig.se

Samverkansansvarig

Anna Jansson Åkerson
e-post: anna.jansson@hig.se

Lägg till i din kalender
Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2024-03-13
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)