Gå till eugreenalliance
Sök

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Rektor hälsar studenter välkomna

2019-01-18 

Högskolan i Gävles rektor Ylva Fältholm hälsar alla studenter, nya som gamla, välkomna i en film.


Nu startar en ny termin och det innebär att en del studenter är helt nya på Högskolan i Gävle medan andra påbörjar en ny termin på sitt program. Utbildningar som startar nu är Ekonomprogrammet, Sjuksköterskeprogrammet, Bastermin, Masterprogram i socialt arbete och Masterprogram i utbildningsvetenskap.

Högskolans rektor vill passa på att välkomna dig som student och önska dig lycka till under din studietid vid Högskolan i Gävle.

– Nu väntar en spännande tid för dig när du har chansen att utbilda dig till det du vill, knyta kontakter och skapa möjligheter att få det jobb du alltid har drömt om, säger hon.

Vi varje ny termin anordnas introduktionsdagar för nya studenter. Samtidigt brukar Gefle Studentkår och studentföreningarna anordna en del egna aktiviteter för att bidra till en ökad gemenskap bland studenterna.

– Jag vill att du tar vara på den här tiden som du har framför dig – ta del av allt kul som händer i studentlivet och få nya vänner. Jag hoppas att du kommer att trivas här hos oss på Högskolan och i Gävle, säger rektor Ylva Fältholm.

Ny student? Ta del av all information du behöver!

Text: Anna Sällberg

Video: Marie Hägg

Publicerad av: Anna Sällberg Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-08-12
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)