Gå till eugreenalliance
Sök

Böcker 

För att hitta den bok du vill ha kan du söka i vår bibliotekskatalog. Om du inte hittar det du söker där så finns det andra kataloger att leta i.

Sök i vår bokkatalog

Tryckta böcker och kursböcker hittar du i vår katalog. Du hittar alla våra kursböcker i bokkatalogen, både tryckta och elektroniska. De elektroniska går att läsa online eller att ladda ned i 1–3 dagar.

Sök efter e‑böcker

Biblioteket har också många e‑böcker inom olika områden och från olika förlag.

Om vi inte har boken

Om vi inte har boken som du söker kan vi låna in den från ett annat bibliotek, genom fjärrlån. Du kan också lämna ett inköpsförslag om du tycker att vi bör köpa in boken.

Här kan du lämna ett inköpsförslag

Du kan även lämna ditt inköpsförslag vid informationsdisken. Vi meddelar dig via mejl om vi inte kommer att köpa in boken. Om du reserverar boken, meddelar vi dig när boken finns att hämta.
Jag vill reservera boken
Jag vill reservera boken
Om personuppgifterna du lämnar
Vi behöver dessa personuppgifter för att hantera ditt ärende. Dina personuppgifter kommer att behandlas med stöd av den rättsliga grunden ”Uppgift av allmänt intresse”, då vi enligt Bibliotekslagen ska svara för biblioteksverksamhet inom de områden som anknyter till utbildning och forskning vid högskolan. Personuppgifterna sparas bara så länge de behövs och gallras sedan. Här kan du läsa mer om hur högskolan arbetar med GDPR: https://www.hig.se/GDPR
Kontakt

Biblioteket

Telefon: 026-64 85 48
e-post: biblioteket@hig.se
Postadress: Högskolan i Gävle, Biblioteket, 801 76 Gävle
Besöksadress: Kungsbäcksvägen 47, Gävle

Publicerad av: Elisabeth Jansson Sidansvarig: Jenny Ericsson Sidan uppdaterades: 2023-07-19
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)