Gå till eugreenalliance
Sök

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.


Rektor Maj-Britt Johansson besöker Bollnäs

Högskolans rektor Maj-Britt Johansson besöker i dag Bollnäs kommun.
Besöket i Bollnäs är ett led i Högskolans långsiktiga strävan att fördjupa samarbetet med näringslivet i Gävleborg och bidra till att stärka tillväxten i regionen. Samarbeten kan handla om till exempel forskningsprojekt, studentarbeten som projekt- eller examensarbeten eller företagsanpassade utbildningar.
 
- Högskolans samverkan med det omgivande samhället är utvecklande för båda parter. För Högskolans del stärker det både vår utbildning och vår forskning. Därför är det viktigt för mig att träffa företrädare för Bollnäs kommun och näringsliv, kommenterar rektor Maj-Britt Johansson.

I Bollnäs har Högskolan flera former av samverkan, till exempel med Svenskt Utvecklingscentrum för Handikappidrott, SUH.  Högskolan har också ett nära samarbete med Lärcentrum kring distansutbildning. Så sent som i april gjorde dessutom en grupp kinesiska studenter studiebesök vid NEFAB:s produktionsbolag i Alfta.
 
Under dagen i Bollnäs besöker Maj-Britt Johansson bland annat SUH, Neuropsyk AB och Primärvården Mitt Hjärta.

Pressmöte. Pressen bjuds in att träffa Maj-Britt Johansson kl. 12.45-13.15 i Bollnäs Hälsocentral, Mitt Hjärta, Sjukhusvägen 81.
 
För mer information, kontakta:
Maj-Britt Johansson, rektor, 070-656 41 26
Johan Ahlgren, kommunikationschef, 070-645 85 60

Publicerad av: Veronica Liljeroth Sidansvarig: Anders Munck Sidan uppdaterades: 2009-09-11
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)