Gå till eugreenalliance
Sök

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.


Einstein maximerar sin potential på gator och torg för Högskolan i Gävle

Högskolan i Gävle tar med Einstein ut på gator och torg i den kombinerade varumärkes- och rekryteringskampanjen ”Maximera din potential”. Einstein uppträder i helbild i åtta av ett 50-tal olika drömyrken som den som laddar ned appen SYO-konsulenten kan lära sig mer om.


Tidigare kampanjer har gett mycket uppmärksamhet och ”Maximera din potential” inleddes i början av februari med filmer på bio och i Kanal 5.

Fyra veckors kampanj

Utomhusdelen av kampanjen startar i dag den 18 mars och pågår fram till den 15 april, sista ansökningsdatum för högskolestudier till höstterminen 2013. I Gävle exponeras ”Maximera din potential” under hela kampanjperioden, på ytterligare 20 orter under vecka 12 och 15 samt i tunnelbanan i Stockholm under vecka 12.

- Maximera din potential är en fortsättning på vår kampanj för ett år sedan som vi kallade Vad framtiden behöver. Vi vänder oss i första hand till en yngre målgrupp och vill visa Högskolan i Gävle som ett alternativ för framtiden, för den som bryr sig om sin framtid, för den som vill göra någonting av sin framtid, helt enkelt maximera sin potential, säger kommunikationschef Johan Ahlgren.

- Einstein är den som bär kommunikationen. Einstein symboliserar bildning, kunskap och vetenskap och på affischerna uppträder han i yrken som till exempel fastighetsmäklare, kriminolog och ingenjör.

SYO-konsulenten visar 50 yrken

I appen SYO-konsulenten finns ett 50-tal drömyrken. Den som laddar ned appen får information om vad yrkena innebär, hur arbetsmarknaden ser ut, ingångslöner m. m. samt om vilka utbildningar som leder till respektive yrke. Annonsering i sociala medier och utvalda printmedia kompletterar i kampanjen.


Fakta om kampanjen Maximera din potential
Fotograf: Aida Chehrehgosha
Producent: Claudia Balboa
Byrå: Lundberg&co


För mer information, v v kontakta:
Johan Ahlgren, kommunikationschef Högskolan i Gävle, 026-64 85 60 eller 070-645 85 60


Publicerad av: Douglas Öhrbom Sidansvarig: Anders Munck Sidan uppdaterades: 2013-03-21
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)