Gå till eugreenalliance
Sök

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.


Per-Arne Wikström ny samverkanschef vid Högskolan i Gävle

Per-Arne Wikström, filosofie doktor i företagsekonomi, har utsetts till ny samverkanschef vid Högskolan i Gävle.

- Vi gör nu en stor satsning på ett viktigt område för att förstärka och utveckla vår utbildning, vår forskning och vårt innovationsarbete. Här handlar det om att bygga långsiktiga och väl fungerande relationer till olika aktörer och om att hitta arenor för samarbeten på lokal, regional, nationell och även internationell nivå, säger rektor Maj-Britt Johansson.

Uppdraget

- Jag ser mycket fram emot detta utmanande uppdrag. Samverkan, det är fotarbetet som ser till att utbildningen blir bättre, att forskningen synliggörs och att även innovationsdelen utvecklas. Det är mycket viktigt att man ser att forskningen ger resultat och kommer allmänheten till nytta, säger Per-Arne Wikström

- Det här är ett omfattande och spännande område. Det inspirerar att få arbeta med en högskola med så stor potential och som har så avgörande betydelse för regionen. Jag kan inte tänka mig ett roligare uppdrag, säger Per-Arne Wikström.

Per-Arne Wikström

Per-Arne Wikström är 48 år, filosofie doktor i företagsekonomi, och bor med sin familj i Strömsbro utanför Gävle. Han har tidigare arbetat vid Statens Institut för byggnadsforskning, Kungliga Tekniska Högskolan och på Queensland University of Technology i Brisbane, Australien och sedan 2002 som lektor vid Högskolan i Gävle. Per-Arne har lång erfarenhet av olika samverkansprojekt.

- Jag kommer ursprungligen från Norrköping. Jag älskar min familj, fotboll, Simple Minds och att möta människor, säger Per-Arne Wikström
 

För mer information, v v kontakta:
Per-Arne Wikström, samverkanschef vid Högskolan i Gävle, 026-648703 eller 070-649 87 03
Maj-Britt Johansson, rektor, 026-64 85 10 eller 070-656 41 26

Publicerad av: Veronica Liljeroth Sidansvarig: Anders Munck Sidan uppdaterades: 2014-02-17
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)