Gå till eugreenalliance
Sök

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.


Hagmans Tak Norr - vinnare av årets Arbetsmiljöpris

Myles Dean, VD och Stefan Winqvist, ägare Hagmans Tak Norr.

Hagmans Tak är ett företag som arbetar med arbetsmiljön med ett stort engagemang och där de anställdas delaktighet i arbetet sätts i centrum.


Hagmans Tak från Gävle är vinnare av årets Arbetsmiljöpris från Högskolan i Gävle. De fick ta emot priset vid Eldklotetgalan som hölls den 9 maj.

Priset ges årligen till ett företag i länet som arbetar strategiskt och på ett föredömligt sätt mot ett hälsofrämjande arbetsliv och lönsamhet.

Juryns motivering

"Hagmans tak Norr AB arbetar kontinuerligt med arbetsmiljön med ett stort engagemang och där de anställdas delaktighet i arbetet sätts i centrum."

Vinnaren har under en tid, omorganiserat, moderniserat och flyttat företaget för att uppnå större effektivitet, ökad säkerhet, bättre kommunikation och förbättrad arbetsmiljö.

"Man har nått resultat snabbare än förväntat och fortsätter arbetet att sträva efter ständiga förbättringar."  

Myles Dean, VD, om att vinna årets Arbetsmiljöpris
-
Att göra den här resan och skapa det nya Hagmans Tak, ett ledande företag i branschen, hade inte varit möjligt utan ett gott samarbete med alla anställda.

- Vi sätter säkerheten och arbetsmiljön i främsta rummet. Vårt fokus har varit på logistik och på att skapa ändamålsenliga lokaler. Och detta fina pris ser jag som ett resultat av detta arbete, säger Myles Dean, VD.För ytterligare information, v v kontakta:
Anna Jansson Åkerson, samverkansansvarig 
Telefon: 026-64 87 90, 070-531 87 90  
E-post: anna.jansson@hig.se


Text: Douglas Öhrbom

Publicerad av: Zara Lindahl Sidansvarig: Anders Munck Sidan uppdaterades: 2015-06-05
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)