Gå till eugreenalliance
Sök

Irma Arvidsson är årets mäklarstudent

Irma Arvidsson

Irma Arvidsson från Högskolan i Gävle korades till Årets Mäklarstudent 2017. Priset delas sedan 2011 ut av SkandiaMäklarna i samarbete med Universum.

Varför valde du fastighetsmäklarutbildningen i Gävle?
Jag kommer från Skåne och när jag tittade på olika mäklarutbildningar, så fann jag att fastighetsmäklarutbildningen vid Högskolan i Gävle är en av de bästa i Sverige.

Utbildningen har känts jättebra bl a därför att man hyr in externa föreläsare och har mycket övningar i hur man bemöter människor. Det är det inte många skolor som gör.

Vad betyder det att få priset?
Det betyder jättemycket då det är ett tecken på att jag lyckats göra det avtryck jag vill hos människor.

Hur tänker du framåt?
Då kommer jag att gå ut och mäkla att göra min dröm. Vi får se vart jag hamnar, inget är skrivet i sten, det handlar om kemi och om att kunna ha roligt på jobbet.

Ur Motiveringen

"Med starka ambitioner, en fantastisk utstrålning och stor omtanke om sina medmänniskor kommer den här personen bli en framgångsrik mäklare och omtyckt kollega."

- Årets Mäklarstudent innehöll mer kvalificerade kandidater än någonsin och det var mycket jämnt i toppen, säger Christina Henriksson, Head of Talent SkandiaMäklarna.För mer information, v v kontakta:
Irma Arvidsson, fastighetsmäklarstudent vid Högskolan i Gävle
Tel: 072-006 19 99
E-post: irma@maklardagen.se

 

Text: Douglas Öhrbom

Publicerad av: Douglas Öhrbom Sidansvarig: Anders Munck Sidan uppdaterades: 2017-03-19
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)