Gå till eugreenalliance
Sök

Tack Maj-Britt, för det som varit och lycka till med det som kommer!

Maj-Britt Johansson

I sommar slutar Maj-Britt Johansson som rektor för Högskolan i Gävle och hon kommer därefter att ha sin huvudsakliga arbetsplats vid Sveriges lantbruksuniversitet, som professor och senior advisor åt rektor.

´- Jag säger huvudsakliga, då vi har skrivit ett deltidsavtal som ger oss fortsatt tillgång till Maj-Britts kompetens, säger Carina Blank, högskolestyrelsens tidigare ordförande.


För Högskolan är det av största vikt att utveckla sin samverkan med regionen och kommunerna, när det gäller vår forskning. Vi har därför knutit Maj-Britt till det nya kansliet för samverkan, internationalisering och innovation.

Flera viktiga avtal har tecknats, bland annat med Region Gävleborg och med kommuner i länet. Detta innebär fler möjliga mötesplatser för erfarenhetsutbyte och kunskapsutveckling mellan yrkesverksamma, forskare och studenter.

Maj-Britt har en lång forskningserfarenhet och ett starkt engagemang och vi räknar med att få stor nytta av hennes kontakter och värdefulla nätverk, när det gäller att stärka förutsättningarna för kunskapsutveckling i regionen.

Lycka till!
Carina Blank
Fd ordförande för styrelsen vid Högskolan i Gävle

Publicerad av: Douglas Öhrbom Sidansvarig: Anders Munck Sidan uppdaterades: 2017-06-01
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)