Gå till eugreenalliance
Sök

Praktisk information

Lite praktisk information för dagarna

Garderob

I anslutning till informationsdisken finns också en bemannad garderob där du kan lämna dina väskor och ytterkläder. Observera att vi gör vi vårt yttersta för att dina
ägodelar ska vara i säkert förvar, men FEKIS2019 har tyvärr inte möjlighet att lämna garantier eller ansvara för bortkomna eller skadade ägodelar.

Lokaler

Konferensens plats på Högskolan i Gävle kommer att vara i, och utanför Valhall i hus 41 (se karta). Utanför Valhall sker registreringen till konferensen och i Valhall kommer bland
annat våra key note speakers och plenum att vara. För de olika sessionerna används Valhall och intilliggande salar; 33:302, 33:203, 33:302, 31:217, 51:220.

Informationsdisk

Utanför Valhall har vi en informationsdisk som är bemannad. Det är där du registrerar dig till konferensen, och har du några frågor är det också där du kan få hjälp.

Studenter

Under konferensen finns studentvolontärer på plats för att hjälpa alla deltagare till rätta. Håll utkik efter de här tröjorna och tveka inte att fråga om det är något du undrar över.

Sessionsansvariga

Sessionsansvariga bör befinna sig i sessionssalen i god tid innan sessionen startar för att se till att allt är i ordning inför sessionen. I varje sal finns en studentvärd som hjälper till vid behov.

Lunch och fika

Lunchen serveras på restaurang Markan som ligger på Campus-området i hus 91 (se karta). Fika under konferensen serveras utanför Valhall. Kaffe och vatten finns alltid att tillgå under hela konferensen utanför Valhall.

WIFI

Du som har tillgång till eudroam kan använda det under konferensen. För den som inte har tillgång till eudoram kan man använda det trådlösa nätverk som heter konferensHIG. Lösenordet till det nätverket finns att hämta i informationsdisken.

Parkering

Vid Högskolan i Gävle finns parkering som är avgiftsbelagd. Priset för parkering är 5 kronor/timme under hela dagen. Parkeringsbiljett kan lösas i någon av de parkeringsautomater som finns på området eller genom QParks app som heter MobilPark.

Hitta till Högskolan

Från Gävle centrum kan man promenera till Högskolan. En promenad på 15-20 minuter. Vill man istället åka buss så är det Linje 15 som går förbi Högskolan. Bussarna avgår var15:e minut fram till 15.30. Efter det avgår bussarna var 30:e minut. Linje 15 avgår från centralstationen och passerar centrala Gävle innan de fortsätter upp till högskolan (hållplats högskolan). Biljett kan köpas på bussen, men priset blir lägre när man köper biljett via X-trafiks app.

Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2021-04-14
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)