Sök

Tävling Öppet Hus 2023

Frågorna handlar om våra utställare som är med på mässan idag.
Prata med dem och ta reda på rätta svaren, lycka till!

Tävlingen pågår endast onsdag 29 mars 2023 och vinnarna meddelas via mejl.1. Hur många studentbostäder har Gavlegårdarna?
1. Hur många studentbostäder har Gavlegårdarna?2. Hur många olika befattningar/yrkesroller har Gävle Energi?
2. Hur många olika befattningar/yrkesroller har Gävle Energi?3. Hur får du kontakt med Studievägledningen på Högskolan i Gävle?
3. Hur får du kontakt med Studievägledningen på Högskolan i Gävle?4. Internationella kontoret: Amor eller Cupido är kärleksguden i den romerska mytologin. Till vilket av dessa italienska universitet kan du åka på utbytesstudier när du pluggar på Högskolan i Gävle?
4. Internationella kontoret: Amor eller Cupido är kärleksguden i den romerska mytologin. Till vilket av dessa italienska universitet kan du åka på utbytesstudier när du pluggar på Högskolan i Gävle?5. Pedagogiskt stöd: Vilket stöd kan du få på tentan/provet om du har t ex ADHD, ADD, dyslexi eller en psykisk funktionsnedsättning?
5. Pedagogiskt stöd: Vilket stöd kan du få på tentan/provet om du har t ex ADHD, ADD, dyslexi eller en psykisk funktionsnedsättning?6. Hur många svanenmärkta studentlägenheter har K2A i Gävle?
6. Hur många svanenmärkta studentlägenheter har K2A i Gävle?7. Vad kan du få hjälp med hos Studiehjälpen på Högskolan i Gävle?
7. Vad kan du få hjälp med hos Studiehjälpen på Högskolan i Gävle?8. Vilka ämnen ingår i Tekniskt Basår?
8. Vilka ämnen ingår i Tekniskt Basår?9. Gefle studentkår är en organisation som jobbar för att studenter ska få en bättre studietid. Men vilka är det som är aktiva och jobbar i verksamheten?
9. Gefle studentkår är en organisation som jobbar för att studenter ska få en bättre studietid. Men vilka är det som är aktiva och jobbar i verksamheten?Publicerad av: Johanna Esplund Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2023-03-27
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)