Re-industrialisering 3 april 2014

Välkommen till vårt seminarium på VINNOVA på temat Re-industrialisering - trender och förutsättningar.

Medverkande:
Björn O Nilsson, vd IVA; Carl Bennet, Lars Bengtsson, CLIP, Johnny Lind, Handelshögskolan, Ola Asplund, IF Metall, Eva Wigren, Teknikföretagen. 
Program finns här.

Seminariet fokuserar på trenderna och förutsättningarna för industriell utveckling och produktion i Sverige. Utgångspunkten är att utvecklingen av avancerad industriell verksamhet i Sverige avgörs i spänningsfältet mellan behovet av innovation och produktförnyelse och kapitalmarknadens krav på att skapa aktieägarvärde. Vid seminariet ger företag, forskare och organisationer sin syn på trender och hur industriföretagen kan hantera denna utmaning, och utmynnar i en diskussion om vad VINNOVA och andra aktörer kan göra för att vidareutveckla global produktion i Sverige.

Seminariet arrangeras av VINNOVA i samarbete med forskare vid HiG, KTH och Handelshögskolan. Konferensen är kostnadsfri, men deltagarantalet är begränsat. Seminariet kommer även att sändas (streamas) via www.VINNOVA.se Kontaktpersoner: Daniel.Rencrantz@VINNOVA.se, lars.bengtsson@hig.se, johnny.lind@hhs.se

Anmälan senast den 31 mars via kalendariet på www.VINNOVA.se

Se länken

Publicerad av: Zara Lindahl Sidansvarig: Gunilla Mårtensson Sidan uppdaterades: 2017-06-30
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)