Herobild

Forskarskola Future-Proof Cities

Företagsforskarskolan "Future-Proof Cities" handlar om hållbar stadsutveckling och bygger på en samhällsdialog om utmaningar för svenska medelstora städer.

Logotype för företagsforskarskolan Future-Proof Cities

Ny forskning om hållbara städer

Företagsforskarskolan har fokus på hållbar stadsutveckling och projekten kommer att prioritera medelstora städer. En samhälldialog där akademi i samverkan med näringsliv och samhällsplanering implementerar lösningar för en hållbar utveckling står i centrum. Läs mer i vårt första pressmedelande om den nya forskarskolan.

Nu söker vi doktorander!

Nu väntar vi på våra doktorander till projekten inom Future-Proof Cities. Här hittar du aktuell information och annonser.

Future-Proof Cities söker doktorander

Följ oss på LinkedIn för andra kontaktytor

Forskarskolan är i sin startfas men vi har ändå skapat en showcase på LinkedIn för skolan och ämnesområdet. Följ och interagera gärna med oss på www.linkedin.com/showcase/futureproofcities.

Partners och finansiering

Företagsforskarskolan drivs av Högskolan i Gävle i samarbete med Högskolan Dalarna och Mälardalens högskola. Future-Proof Cities har beviljats medel av KK-stiftelsen i slutet av 2019 och forskarskolan startar under 2020.

Logotype för KK-stiftelsen.
Publicerad av: Anna Näsman Sidansvarig: Gunilla Mårtensson Sidan uppdaterades: 2020-04-21
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)