Sök

Forskarskola Future-Proof Cities

Future-Proof Cities har fokus på hållbar stadsutveckling och bygger på en samhällsdialog om de utmaningar medelstora svenska städer står inför.

Logotype för företagsforskarskolan Future-Proof Cities

Forskning om hållbara städer

Med fokus på hållbar stadsutveckling och projekten prioriterar forskarskolan medelstora städer. Det är en dialog mellan akademin som i samverkan med näringsliv och samhällsplanering implementerar lösningar för en hållbar utveckling. Forskarskolan har nio aktiva doktorander inom olika projekt.

Aktuellt – Future-Proof Cities+ söker doktorander!

Forskarskolan har gått in med en ny ansökan för fler doktorander. Vi har nu blivit beviljade fler doktorander och söker nu fler doktorander:

  • Eskilstuna Kommunfastigheter AB, KFast, söker en företagsdoktorand inom energi. Här finns annonsen.
  • InventiAir AB söker en industridoktorand inom energisystem. Här finns annonsen.
  • Ljusdals Energi söker en doktorand med tvärvetenskaplig bakgrund med examen inom samhällsplanering, erfarenhet av praktiskt arbete som planarkitekt, eller annan likvärdig arbetslivserfarenhet eller utbildning. Du hittar annonsen här.

Följ oss på LinkedIn!

Forskarskolan har en showcase på LinkedIn. Här berättar vi vad som händer i forskarskolan och delar med oss av intressant forskning som berör området: www.linkedin.com/showcase/futureproofcities.

FPC doktorander 2022

Partners och finansiering

Företagsforskarskolan drivs av Högskolan i Gävle i samarbete med Högskolan Dalarna och Mälardalens universitet. Future-Proof cities startade under 2020 med finansiering från KK-stiftelsen. Här hittar du våra samarbetspartners sidor om forskarskolan:


KKS webb
Publicerad av: Anna Näsman Sidansvarig: Gunilla Mårtensson Sidan uppdaterades: 2023-06-02
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)