Gå till eugreenalliance
Sök

Teknikerjakten

Teknikerjakten vill väcka intresse för naturvetenskap och teknik från förskola till gymnasium. Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter för elever och ungdomar för att ge inspiration och bidra till ett ökat intresse.

Aktuellt inom Teknikerjakten

Barn i en datasal

Lovteknik på sportlovet

På sportlovet, den 26-27 februari, kan du som går på mellanstadiet anmäla dig två roliga lovdagar på Högskolan i Gävle. Sista anmälningsdag den 16 februari.

Rotskärsskolan på plats under lovteknik

Skolbesök

Ni vet väl om att ni kan komma med er klass på skolbesök till Högskolan. Under besöken får eleverna arbeta med någon spännande aktivitet som hänger ihop med något som ni redan arbetar med i den egna undervisningen.

Skolprojekt

Sök pengar till din skola! Inom Teknikerjaktens skolprojekt kan du söka pengar för t ex utrustning eller material.

Verksamhet inom Teknikerjakten

Inom Teknikerjakten så genomförs en mängd olika aktiviteter under året. Se vilka aktiviteter som finns som du kan ta del av för våra olika målgrupper. Samtliga aktiviteter är kostnadsfria.

Om Teknikerjakten

Teknikerjakten är ett samarbete mellan Högskolan i Gävle, skolorna i Gävle och Älvkarleby kommun samt näringslivet. Målet med projektet Teknikerjakten är att fler ungdomar ska intresseras av teknik och naturvetenskap och utbilda sig inom området. Teknikerjakten finns även i Dalarna och Karlstad och samtliga projekt inom Teknikerjakten finansieras genom Ljungbergsfonden.

Kontakt

Projektledare Teknikerjakten

Magnus Lemoine
Tel: 026-64 89 02
E-post: magnus.lemoine@hig.se

Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Magnus Lemoine Sidan uppdaterades: 2024-01-23
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)