Gå till eugreenalliance
Sök

För lärare

Teknikerjakten arrangerar även kurser, utbildningar och inspirationsdagar för lärare och skolans personal inom teknikområdet.

Teknikerjaktens inspirationsdag

En gång om året arrangerar vi en inspirationsdag för lärare. Dagen innehåller såväl inspirationsföreläsningar samt redovisning av olika skolprojekt som fått pengar från Teknikerjakten.

Inspirationsdag i februari 2023

I februari hade vi en digital inspirationsdag för undervisning inom naturvetenskap och teknik.

Pedagogiskt café

Vill du diskutera pedagogiska frågor med kollegor och forskare? Vilka andra har redan prövat det jag vill testa? Vad är deras erfarenheter och hur kan man göra och tänka? Högskolan i Gävle bjuder regelbundet in till pedagogiska caféer runt olika frågeställningar.

Skräddarsydd kompetensutveckling

Vilket specifikt behov av utbildning har just du och dina kollegor? Vi hjälper dig att sätta ihop en kurs som är anpassad just för er verksamhet. Det kan vara allt från en eller flera föreläsningar, kortare eller längre kurser till hela utbildningsprogram. För att skräddarsy en utbildning som passar just er kommer vi i dialog överens om vad som passar er bäst. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Skolprojekt avslutning

Varje år så har vi en avslutningsdag för alla Teknikerjaktens projekt. Under lite festligare former så träffas vi och utbyter erfarenheter kring våra olika skolprojekt.

Kontakt

Sofi Jonsevall
E-post: sofi.jonsevall@hig.se

Publicerad av: Camilla Haglund Sidansvarig: Magnus Lemoine Sidan uppdaterades: 2023-03-09
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)