Gå till eugreenalliance
Sök

Näringsliv

Utbildning och näringsliv möts i gemensamma frågor genom Teknikerjakten. Här inspirerar vi morgondagens medarbetare och visar möjligheterna till ett spännande arbetsliv inom teknikbranschen.

Logotype Made of Wood

Samverkan med näringslivet är en viktig del för Teknikerjakten – och näringslivet i sin tur har behov av duktiga medarbetare i framtiden. Därmed möts vi med en gemensam syn på vikten av rätt kompetens och rätt kunskap inom teknikområdet.

Made of Wood

Ljungbergsfonden och Teknikerjakten har en stark koppling mot skogsindustrin – och de möts i samlingsnamnet ”Made of Wood”. Syftet med samarbetet är att öka kännedomen om branschen som är en basnäring för länet, och samtidigt visa möjligheterna med en högskoleutbildning.

Samarbeten som sker är bland andra studiebesök i olika former, projekt- och examensarbeten, Co-op-platser samt teknik- och ingenjörskvällar.

Samarbete med näringslivsfokus

För att mötas och skapa goda samarbetsformer ordnar Högskolan i Gävle samverkansträffar där aktuella projekt inom utbildning och forskning presenteras. Här får vi även värdefull kunskap om näringslivets behov.

Publicerad av: Zara Lindahl Sidansvarig: Magnus Lemoine Sidan uppdaterades: 2020-02-13
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)