Avslutningsceremoni och bankett för programstudenter vid Akademin för teknik och miljö

Kommer du ta examen till sommaren från någon av Högskolans tekniska program? Du vet väl om att Gefleteknologerna i samarbete med Akademin för teknik och miljö anordnar en avslutningsceremoni och bankett just för dig?

Avslutningen våren 2015. Fotograf: Sarah Maple.

Avslutningen våren 2015. Fotograf: Sarah Maple.

Årligen sista veckan på läsåret

Sedan 2015 har akademin tillsammans med Gefleteknologerna arrangerat en avslutningsceremoni i Valhall och en tillhörande middag för studenterna som avslutar sina studier vid ATM. Den ligger alltid på fredagen den veckan som terminen tar slut (vanligtvis vecka 23 med vissa ändringar).

Kommande datum för avslutningsceremonin

  • 1 juni 2018
  • 7 juni 2019
  • 5 juni 2020

Avslutningceremoni i Valhall på fredagen

Under ceremonin får ni lyssna till bland andra akademichefen och representanter från kåren. Slutligen delar utbildningsledarna ut diplom till alla som avslutar sina programstudier.

Innan ceremonin är det mingel för de examinerande studenterna, familjerna och lärarna. Akademin ansvarar för avslutningen i Valhall samt bjuder på dryck och snittar.

Eftersom vår akademi har många program och studenter har vi tidigare år delat upp ceremonin i två grupper (mellan 15:30-18:00).

Avslutningen i Valhall våren 2017, Lantmätarprogrammet.

Nu är anmälan avslutad och sittningarna i Valhall blir enligt följande:

Sittning 1 - 15:30

15:00 - Mingel i Räv -och Fårhallen där det bjuds på dryck och snittar
15:30 - Dags att ta plats i Valhall där det är utmarkerat var studenterna sitter och resterande får placera sig där det finns plats i lokalen.
(Energisystemingenjör, Dataingenjör, Industridesign, IT/GIS, Maskiningenjör, Lantmätarprogrammet, Samhällsplanerarprogrammet)

Sittning 2 - 16:45

16:15 - Mingel i Räv- och Fårhallen där det bjuds på dryck och snittar
16:45 - Dags att ta plats i Valhall där det är utmarkerat var studenterna sitter och resterande får placera sig där det finns plats i lokalen.
(Automationsingenjör, Byggnadsingenjör, Ekonomiingenjör, Elektroingenjör, Industriell ekonomi, Master Programme in Electronic/Automation och Master Programme in Management of Logistics and Innovation)


Avslutning i Valhall 2016.

Avslutningsbanketten

Kvällen innan ceremonin är det bankett på en restaurang i Gävle, det skiljer sig med plats från år till år. Under banketten deltar även utbildningsledarna eller annan lärare från programmet. Gefleteknologerna ansvarar för banketten och om du har några frågor, önskemål eller vill vara delaktig i planeringen kan du kontakta: utbildning@gefleteknologerna.se.

Kommande datum för avslutningsbanketten:

  • 31 maj 2018 på Söderhielmska gården
  • 5 juni 2019
  • 4 juni 2020

Mer information

Mer information kommer under våren som det är dags, det sätts upp information på anslagstavlor, görs utskick och representanter står i rävhallen vid olika tillfällen för att man ska kunna köpa biljett och ställa frågor. I filen nedan kan ni även se svar på de vanliga frågor vi fått

Tveka inte att höra av er till någon av nedanstående kontaktpersoner vid frågor, vi vill att ni ska få ett underbart avslut av era studier!

Anmälningsformulär 2018

Den 1 juni är det dags för 2018-års avslutningsceremoni i Valhall och den 31 maj för banketten som i år går av stapeln på Söderhielmska gården. Banketten kostar 450 kronor och då ingår en fördrink, förrätt, varmrätt samt liten efterrätt och kaffe. Biljetterna betalas till Gefleteknologerna och du får instruktioner i anmälningsformuläret.

Sista datum för anmälan är onsdagen den 16 maj 00:00.
Några dagar efter att anmälan har stängt kommer vi skicka ut mer information om vilka tider som gäller för sittningarna i Valhall.

Tryck här för att komma till anmälningsformuläret

Examensmiddag på konserthuset 2015. Fotograf: Sarah Maple.

Kontakt

Akademin för teknik och miljö

Magnus Lemoine, samverkansansvarig
Mobil: 073-070 89 02
E-post: men@hig.se

Maria Modée, akademisekreterare
Mobil: 070-764 67 88
E-post: maria.modee@hig.se

Gefleteknologerna

Ordförande Utbildningsutskottet
E-post: utbildning@gefleteknologerna.se

Publicerad av: Magnus Lemoine Sidansvarig: Gunilla Mårtensson Sidan uppdaterades: 2018-05-18
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)