Studiebesök Nordbygg 10 april

Högskolan i Gävle bjuder studenter från programmen Byggnadsingenjör, Energisystemingenjör och Automationsingenjör till Nordbygg den 10 april.

Är du intresserad och vill följa med behöver du göra en anmälan för bussen i formuläret längst ner på sidan, men också registrera dig för en fribiljett på Nordbyggs sida.

Nordens största branschmässa för bygg och fastighet i Älvsjö

Det kommer att avgå bussar kl 7,45 från hus 99, kl 8,00 från Gävle Centralstation (baksidan) och ca kl 9,00 från Uppsala (Max i Uppsala - Brillinge - vid E4:an) till mässan. Samma rutt tillbaka och vi väntas vara tillbaka senast kl 18,30 vid Högskolan i Gävle.

Nordbygg är mässan där närmare 900 företag presenterar sina produkter och tjänster. Inom samtliga produktområden är ett stort antal leverantörer representerade och alltid med marknadsledarna i spetsen. Ett mässbesök är den överlägset mest effektiva vägen att få koll på branschen, upptäcka företag och produkter du inte visste fanns och inte minst spana in ny teknik. Som student på Nordbygg har du möjlighet att se saker du tidigare bara läst om och dessutom att prata med yrkesverksamma om det.

Det finns möjligheter att köpa fika och mat på mässan men det går även att bra att ta med själv.

Anmälan för fribiljett till Nordbygg!
Du får fri entré till hela mässan Nordbygg genom att anmäla dig på hemsidan. För att få en fribiljett krävs att du registrerar ett konto först.

Har du frågor kring dagen kan du kontakta Åsa Karlsson, 026-648120, asakan@hig.se.

Anmälan till bussen

Publicerad av: Magnus Lemoine Sidansvarig: Gunilla Mårtensson Sidan uppdaterades: 2018-04-04
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)