Konferensbidrag

[se sidan "Artiklar"]

Fregidou-Malama, M. & Jakobsson, S. (2017). Local produced and organic food for sustainable development. Consuming the Environment. P. 25-26. External link [More information]
Jakobsson, S. & Fregidou-Malama, M. (2005). Ditt Val Spelar Roll : Gävleborgs konsumenters attityder till lokalproducerade livsmedel. . External link [More information]

Fregidou-Malama, M. & Jakobsson, S. (2017). Local produced and organic food for sustainable development. Consuming the Environment. S. 25-26. Länk [Mer information]
Jakobsson, S. & Fregidou-Malama, M. (2005). Ditt Val Spelar Roll : Gävleborgs konsumenters attityder till lokalproducerade livsmedel. . Länk [Mer information]
Publicerad av: Sonny Jakobsson Sidansvarig: Svante Brunåker Sidan uppdaterades: 2016-11-21
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)