Gå till eugreenalliance
Sök

Boka möteslokal för studentförening

Studentföreningar kan kostnadsfritt boka högskolans lokaler för viss föreningsverksamhet, såsom medlemsmöten och informationsträffar.

Bokning görs via webbformulär.

Julledigt

Under perioden 21 dec–7 jan är det begränsad bemanning och kortare öppethållande. Svarstiden för inskickade bokningsförfrågningar är då längre.

Boka minst en vecka i förväg

Du som representerar en studentförening och önskar boka en lokal för ett möte eller en aktivitet för era medlemmar ska använda formuläret nedan för att få hjälp med din bokning.

Din bokningsönskan behöver skickas in minst en vecka i förväg för att vi ska hinna behandla den. För större salar krävs längre framförhållning, då lokalerna oftast är uppbokade för undervisning.

Svar på din förfrågan kommer via högskolans ärendesystem, till den e-post som du anger webbformuläret.

Dörruppställning

När du bokar en lärosal beställer lokalhandläggaren att dörren till salen ska vara olåst under den tid bokningen görs. Om det ändå skulle vara låst kan vaktmästarna hjälpa dig att låsa upp salen under sina ordinarie arbetstider. Tänk på att ingen personal finns på plats under kvällar och helger.

Kontaktuppgifter och tjänstgöringstider för vaktmästeriet

OBS! Vid bokning av lokal inför arbetsmarknadsdag så sker ingen automatisk dörruppställning. Det måste göras separat några veckor före själva dagen.

Hjälp med av-tekniken i lärosalar

Om du behöver hjälp med tekniken i en sal så vänder du dig till it-supporten. Ingen it-support finns på kvällar och helger.

Öppettider för it-supporten

Vem får boka lokaler?

Det är endast studentföreningar som kan boka lokaler. Detta regleras i Högskoleförordningen 1 kap 13 §.

Läs Högskoleförordningen

Vilken sal är ledig?

Du kan själv kan titta om en specifik sal är ledig en viss dag eller tid. På samma sätt som du hittar ditt schema för en kurs kan du även hitta schemat för en sal. Gå till schemasök och välj Lokaler, sedan kan du klicka på raden för den sal du vill se bokningsschemat för.

Enstaka salar, bland annat Räv- och Fårhallen, är dock dolda för studenter i systemet. Behöver du information om bokningsläget i dessa utrymmen kontaktar du lokalhandläggaren.

Gå till studenternas schemasök

Formulär för att boka lärosal för möte eller annan medlemsaktivitet med er studentförening

Minst en veckas framförhållning krävs normalt. Längre handläggningstid gäller under semestertider och i anslutning till storhelger.
Studentförening * (obligatorisk)
Studentförening

Kontakt

Fredrika Nordahl Westin, lokalhandläggare
E-post: fastighet@hig.se
Tel: 026-648213

Publicerad av: Fredrika Nordahl Westin Sidansvarig: Fredrika Nordahl Westin Sidan uppdaterades: 2023-02-14
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)