Sök

Boka plats i Rävhallen, Fårhallen eller foajén hus 41

Här kan du som representerar en studentförening boka plats i Högskolans allmänna ytor för en medlemsaktivitet eller liknande.

För all verksamhet i de allmänna lokalerna måste bokning ske i förväg.

Coronaanpassning

För närvarande tillåts inga externa aktiviteter i våra lokaler. Exempelvis tillåts inga fysiska arbetsmarknadsdagar under 2021.

Ändring gällande bokning av allmän yta

Nya bokningsregler är fastställda och bokningsformuläret kommer att uppdateras så snart som Kronox (schemasystemet) har anpassats efter de nya reglerna.

Regler för bokning

Det är viktigt att du läser igenom nedanstående information innan du fyller i bokningsformuläret. Du är välkommen att höra av dig till lokalhandläggaren om du undrar över något.

Boka minst en vecka i förväg

Skicka in din bokningsförfrågan minst en vecka i förväg, och gärna tidigare, för att lokalenheten ska hinna behandla den. Svar på din förfrågan kommer via högskolans ärendesystem, till den e-post som du anger i webbformuläret.

Hämta ut ditt tillstånd

Tillstånd krävs för utställning och mässverksamhet i Högskolans lokaler. Tillståndet utfärdas när din bokningsförfrågan godkänts. Du hämtar tillståndet i receptionen och sedan ska det ligga väl synligt på bordet/i montern.

Försäljning

Försäljning eller annan kommersiell verksamhet tillåts normalt inte i Högskolans lokaler, men för studentföreningar görs vissa undantag (overaller, märken, biljetter till sittningar etc.).

Formulär för studentföreningars bokningar av utställningsytor
Studentförening * (obligatorisk)
Studentförening


Allmän yta som ska bokas
Allmän yta som ska bokas


Kontakt

Fredrika Nordahl Westin, lokalhandläggare
E-post: fastighet@hig.se
Tel: 026-648213

Publicerad av: Fredrika Nordahl Westin Sidansvarig: Fredrika Nordahl Westin Sidan uppdaterades: 2021-11-15
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)