Gå till eugreenalliance
Sök

Boka plats på allmän yta eller boka en rulldisk

Här kan du som representerar en studentförening boka plats i Högskolans allmänna ytor för en medlemsaktivitet eller liknande. Det finns även rulldiskar som du kan boka.

För all verksamhet i de allmänna lokalerna måste bokning ske i förväg.

Regler för bokning

Det är viktigt att du läser igenom nedanstående information innan du fyller i bokningsformuläret. Du är välkommen att höra av dig till lokalhandläggaren om du undrar över något.

Boka minst en vecka i förväg

Skicka in din bokningsförfrågan minst en vecka i förväg, och gärna tidigare, för att lokalenheten ska hinna behandla den. Svar på din förfrågan kommer via högskolans ärendesystem, till den e-post som du anger i webbformuläret.

Tillåtna ytor

Av säkerhetsskäl är särskilda ytor reserverade för utställare och andra ytor avsedda för passage, transporter och utrymning. I första hand ska endast de öppna ytorna i hus 41 Valhall användas för mässverksamhet.

Vid större evenemang (exempelvis arbetsmarknadsdagar) kan även delar av korridoren i hus 31 och 51 bokas. Delar av Fårhallen kan användas för mingel vid större evenemang, men det går inte att boka och ha ensamrätt på ytan.

Rulldiskar

Den fasta disken i foajén hus 41 kan bokas. Vidare finns två rulldiskar som får bokas. Dessa har fasta platser där de får ställas upp.

Beslut inklusive ritningar rörande tillåtna ytor och placeringar av rulldiskar. Pdf, 4 MB.

Om du har behov av att få ritningar i annan skala (till exempel mer inzoomade) eller annat format (till exempel som pdf) kan du kontakta lokalenheten. Du kan få dem på papper eller på fil via e-post.

Försäljning

Försäljning eller annan kommersiell verksamhet tillåts normalt inte i Högskolans lokaler, men för studentföreningar görs vissa undantag (overaller, märken, biljetter till sittningar etc.).

Formulär för studentföreningars bokningar av utställningsytor
Studentförening * (obligatorisk)
StudentföreningFyll i vad du önskar boka
I beslutet om utställningsytor kan du se respektive yta på en ritning och vilka regler som gäller för varje placering.
Fyll i vad du önskar boka

Om du vill boka flera tillfällen samtidigt så skriv det första datumet i formuläret ovan och fyll i resten av datumen i denna ruta.
Kontakt

Fredrika Nordahl Westin, lokalhandläggare
E-post: fastighet@hig.se
Tel: 026-648213

Publicerad av: Fredrika Nordahl Westin Sidansvarig: Fredrika Nordahl Westin Sidan uppdaterades: 2023-01-13
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)