Gå till eugreenalliance
Sök

Planera en arbetsmarknadsdag

En välplanerad och genomtänkt arbetsmarknadsdag ger din studentförening de bästa förutsättningarna för ett lyckat genomförande. På dessa sidor har vi samlat allt du behöver tänka på när det gäller de frågor som rör Högskolan. Studentföreningens egna arbete med att sälja monterplatser, göra trycksaker etc. hanteras inte här.

Julledigt

Under perioden 21 dec–7 jan är det begränsad bemanning och kortare öppethållande. Svarstiden för inskickade bokningsförfrågningar är då längre.

Planera din arbetsmarknadsdag i flera steg

Din förberedelse för en arbetsmarknadsdag görs i flera etapper.

1. Börja i god tid – gärna ett år i förväg

Det första du ska göra är att

  • bestämma datum
  • boka lokaler
  • ta en första kontakt med lokalhandläggaren.

Detta bör göras 6–12 månader i förväg genom att använda webbformuläret nedan (klicka på det blå plustecknet).

Innan du bokar kan det vara bra att gå och titta på aktuella lokaler och ytor så du vet vilka möjligheter och begränsningar som finns för respektive lokal. Vill du titta i en låst sal kan lokalhandläggaren hjälpa dig att komma in.

Bokningsformulär för steg 1Studentförening * (obligatorisk)
Studentförening
OBS! Bokning av sal innebär inte automatiskt upplåsning av salen. Detta måste beställas separat. Se checklistan.


2. Tänk igenom alla checklistans frågor.

Vad är relevant för din förening och din arbetsmarknadsdag? Vilka beslut ska fattas? Vilka tjänster och varor behöver beställas eller bokas? Vilka kontaktpersoner inom Högskolan behöver du prata med? Vilken information behöver du lämna till utställarna?

Detta är ett pågående arbete under stora delar av planeringstiden. Flera frågor kan kännas irrelevanta först, men är kanske viktiga ändå vid närmare eftertanke. Rådgör gärna med lokalhandläggaren.

3. Slutkontrollen.

Några veckor före arbetsmarknadsdagen bör du ha en sista avstämning med nyckelfunktionerna (såsom vaktmästeri, lokalenhet, it-support och reception). Det finns säkert frågor som dykt upp i planeringens slutfas och det kan kännas bra att ha dubbelkollat att allt är okej.

Kontakt

Lokalhandläggaren Fredrika Nordahl Westin

- är din väg in, din första kontakt i planeringen och den du vänder dig till med dina allmänna frågor och för lokalbokningen.

Telefon: 026- 64 82 13

Mejl: fastighet@hig.se

Besök: hus 32, plan 2

När frågorna blir mer detaljerade måste du prata med respektive funktion. Kontaktuppgifter för dessa finns i checklistan.

Publicerad av: Fredrika Nordahl Westin Sidansvarig: Fredrika Nordahl Westin Sidan uppdaterades: 2023-06-02
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)