Gå till eugreenalliance
Sök

Lokaluthyrning - boka rum för möte och konferens

På Högskolan i Gävle möts studenter, lärare och forskare i en vacker och kreativ miljö. När utrymme finns, utanför vår ordinarie verksamhet, erbjuder vi våra lokaler för uthyrning till externa intressenter.

En annorlunda konferensmiljö

Vid Högskolan i Gävle finns möjlighet att ha större och mindre konferenser. Vi har lokaler i olika storlekar som kan passa den som vill anordna en utbildningsdag, ett kundmöte eller en stor kongress.

På dessa sidor har vi samlat allt du behöver tänka på när det gäller att hyra lokaler vid Högskolan.

Skicka in bokningsförfrågan

Om du vill hyra en lokal av oss behöver du skicka en bokningsförfrågan via webbformulär. Våra lokaler hyrs ut per timme. Tänk på att inkludera tid för förberedelse och efterarbete i salen. Det kan även tillkomma kostnader för vissa tjänster såsom extra lokalvård, bevakning etc.

Välj formulär för bokningsförfrågan

Vilken typ av lokalbokning vill du göra?

Vår konferensservice är begränsad

Högskolan har ingen konferensavdelning, det vill säga ingen konferensservice i ordinarie mening (eller någon konferensvärdinna eller konferenstekniker anställd), men självklart hjälper vi till i mån av tid.

Förtäring

För beställning av fika, mat och catering rekommenderar vi att du anlitar vår restauratör Högskolerestauranger. De finns på högskoleområdet.

En hållbar Högskola

Högskolan i Gävle är miljöcertifierad enligt ISO 14001 och arbetar kontinuerligt med hållbarhetsfrågor.

Även de företag och organisationer som bokar våra lokaler måste följa våra energibesparande åtgärder (släck lampor, låt inte ventilationen gå i onödan osv.) och använda vårt system för källsortering av avfall. Allt för en gemensam strävan mot en bättre och hållbar miljö.

Kontakt

Fredrika Nordahl Westin, lokalhandläggare 
E-post: fastighet@hig.se
Tel: 026-64 82 13

Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Fredrika Nordahl Westin Sidan uppdaterades: 2024-02-27
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)