Gå till eugreenalliance
Sök

Service Definition

SWAMID template Service Definition is written in Swedish since the implementing Högskolan i Gävles are Swedish legal entities. The Swedish version below is a translation of the original English.

Generell beskrivning av SAML2 WebSSO

Tjänsten innefattar autentisering av användare som har en elektronisk identitet på Högskolan i Gävle, samt attributöverföring gällande den autentiserade användaren. Tjänsteutgivaren/Högskolan i Gävle är medlem i SWAMID, den svenska identitetsfederationen för forskning och högre utbildning. Tjänsten är uppsatt i enlighet med SWAMID:s policy och övriga regler och riktlinjer som fastställts av SWAMID.

Policy för personlig integritet

Tjänsten följer den policy för hantering av personuppgifter http://www.hig.se/privacy_policy
som fastställts av Högskolan i Gävle, i enlighet med svensk lagstiftning.

Tjänsten och dess begränsningar

Högskolan i Gävle garanterar en tillgänglighet till tjänsten som stämmer överens med Högskolan i Gävles krav och förväntningar. Processen för utdelande, avslutande och underhåll av elektroniska identiteter vid Högskolan i Gävle finns här: Identity and Management Practice Statement Pdf, 607 kB.. Högskolan i Gävle följer SWAMIDs rekommendationer för utlämning av attribut, baserad på entitetskategorier. Högskolan i Gävle förbehåller sig att i kommunikation med en tjänsteutgivare förändra faktiskt utgivna attribut, oavsett vad som rekommenderas av SWAMID gällande den entitetskategori som tjänsteutgivaren har placerats i.

Servicedesk och supportfrågor

För frågor och felanmälan gällande Högskolan i Gävle och dess SAML2 Web SSO-tjänst hänvisas till följande lokala supportkanaler

Tfn: 026-648880

E-post: itsupport@hig.se

Webb: IT-support

Publicerad av: Zara Lindahl Sidansvarig: Fredrika Nordahl Westin Sidan uppdaterades: 2019-04-09
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)