Sök

Välkommen till kursen Belastningsergonomi 7,5hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursinformation

Kursen ges på kvartsfart Distans under vecka 35-02.

Information om kursen

Kursnamn

Belastningsergonomi 

Kurskod

CBA002

Anmälningskod

14513

Ansvarig akademi

Akademin för hälsa och arbetsliv

Kursansvarig lärare

Namn: Susanna Mixter

E-post: Susanna.Mixter@hig.se

Tel: +4626648596

Kursadministration

Namn: Lena Hjelm

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Viktig information inför din studiestart 

Vårterminen 2022 startar måndag den 17 januari.

Från och med måndag den 8 november 2021 kommer undervisningen på Högskolan i Gävle successivt att återgå till campus för de studenter som valt en campus-baserad utbildning. Även tentor (salsskrivning) kommer att kunna göras på campus.

Fortfarande kan undantag göras när det gäller stora klasser eller grupper, där man även i fortsättningen kan komma att använda zoom och andra digitala verktyg i undervisningen. Så även du som läser en campusutbildning kan komma att behöva ha tillgång till webbkamera och eventuellt headset.

Vi behöver vara vaksamma på pandemins utveckling och vi måste snabbt kunna anpassa vår utbildning efter smittläget. Regionala restriktioner kan fortfarande bli aktuella.

Att tänka på vid deltagande på digital undervisning Pdf, 649 kB.

Håll dig uppdaterad på hig.se/student

Period för kursregistrering: 16 augusti– 29 augusti

Om kursen

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan

Litteraturlista

Kursupplägg och kommunikationssätt

Kursupplägg


Varmt välkommen till kursen Belastningsergonomi!
Kursen är en nätbaserad distanskurs med 25% studietakt. Studierna bygger på eget ansvar, aktivt kunskapssökande, kritiskt förhållningssätt och reflektion. Kursen är uppbyggd kring fyra olika moduler. I respektive modul kommer ni att kunna ta del av inspelade föreläsningar och material samt göra uppgifter kopplade till varje modul. Fyra veckor innan kursstart kommer Canvassidan för kursen att öppnas, och du kommer då att kunna se schema och annan information kopplad till kursen.

Kommunikationssätt

Kommunikationen i kursen sker via lärplattformen Canvas. Där finns all information kring kursen samlad i form av hålltider, kurslitteratur och inspelade föreläsningar. Vid frågor kring kursupplägg och enskilda kursuppgifter hänvisas därför frågor i första hand dit, och i andra hand via mail till kursansvarig. Har du inte använt Canvas tidigare så är det bra att i god tid innan studierna börjar bekanta sig med det programmet:
https://hig.se/Ext/Sv/Biblioteket/Learning-Center/Larplattformen-Canvas.html

Hälsningar kursansvarig Susanna Mixter.Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-08-20
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)