Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Byggnaders arkitektoniska utformning och tillgänglighet i samband med ändring, 7,5 hp

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 23 oktober–5 november.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

ARG500 16400

Kursperiod och studietakt

Vecka 45–02 på halvfart

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Dorith Carlberg
dorith.carlberg@hig.se
026-648164

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Undervisningen ges med föreläsningar. Föreläsningarna läggs upp på canvas. Inlämningsuppgifterna omfattar omfattar utförande av ritningar resp. skrivuppgifter. Ett moment utgörs av en tentamen i internationell arkitekturhistoria. Varje inlämningsuppgift föregås av en föreläsning kopplad till aktuellt ämnesområde. Instruktioner till uppgifters genomförande och innehåll görs under föreläsningarna samt distribueras via canvas. Till resp. uppgift finns ett slutdatum för inlämning. Möjlighet att eventuellt komplettera uppgifter kan göras en gång under kurstiden och därefter ytterligare en gång på tidpunkt enl. information från examinator.


Kommunikation görs under föreläsningarna och via mejl. Ritningar och övriga inlämningsuppgifter scannas och mejlas kursansvarig i pdf-filer.

När du har registrerat dig på din kurs i Ladok så skrivs du automatiskt in på kursen i lärplattformen Canvas. Det kan ta cirka 60 minuter innan ditt användarnamn lagts till i Canvas, då kan du logga in och se din kurs. En förutsättning för att du ska kunna se din kurs i Canvas är att läraren öppnat den för deltagare. Detta sker i vissa fall först vid kursstart.

Information om Canvas hittar du här.

Kursen ges av Akademin för teknik och miljö.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Frida Wikegård Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-06-26
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)