Sök

Välkommen till kursen Byggnaders gestaltning och bygglov 7,5 hp (it-distans)

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 2–15 januari.

För att behålla din plats på kursen måste du registrera dig på din kurs i tid. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

ARG306, 26401

Kursperiod och studietakt

Vecka 03–12 halvfart

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Dorith Carlberg
E-post: dorith.carlberg@hig.se
Telefon: 026-64 81 64

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Undervisningen sker via canvas med inspelade föreläsningar för att möjliggöra flexibilitet. De individuellt utförda inlämningsuppgifterna omfattar att utföra ritningar resp. skrivuppgifter. Varje inlämningsuppgift föregås av en föreläsning kopplad till aktuellt ämnesområde. Instruktioner till uppgifters genomförande och innehåll distribueras via canvas. Till resp. uppgift finns ett slutdatum för inlämning. Möjlighet att eventuellt komplettera uppgifter kan göras en gång under kurstiden och därefter ytterligare en gång på tidpunkt enl. information från examinator.

Kommunikationssätt
Kommunikation och inlämningar görs via mejl. Ritningar och övriga inlämningsuppgifter skannas och mejlas till kursansvarig som pdf-filer.

Kursen ges för Akademin för teknik och miljö

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Frida Wikegård Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-12-19
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)